Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till Vinden mot Kinden Johanna Nilsson. Jag är glad att just du hittat hit. Nu när du ändå är här kan jag få chansen att inspirera dig mer genom att dela med mig av min passion i livet. Nämligen löpning.

Jag är en Norrbottnisk tjej som efter några år i Skåne flyttade tillbaka till Norrbotten och Luleå och upptäckte en ny passion i livet i form av löpning i naturen året runt.  Jag har utbildat mig till idrottslärare och personlig tränare samt kostrådgivare och har idag uppdrag som löparcoach då jag bland annat coachar en grupp på 17 deltagare inför Luleå stadsmaraton, Luleås största löparfest.

Jag skriver även på en blogg där jag delar med mig av mina egna tips till hur jag blivit en duktig löpare och delar med mig av min motivation till att träna, förmåga att träna smart men ändå bra.  Idag har Vinden mot kinden växt och min förhoppning är att den skall fortsätta växa.

Jag skriver även krönikor och artiklar i Tidningen Morajärvar´n samt föreläser då och då om hur man kan hitta inspiration till träning och göra det till en livsstil som jag själv gjort. Häng med mig du också!

cropped-292199_562901630409580_975347816_n.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s