Det är hit jag kommer när jag kommer hem!

http://www.youtube.com/watch?v=C56SahSvCXw

Lyssna…..

 

Varje gång jag kommer hem så slås jag över hur vackert det är här uppe, den här tiden om året,  men under alla årstider och saker jag inte uppskattat och noterat förr ger sig plötsligt till känna på ett annat sätt. Det är som om kameralinsen inte kunnat fånga konturerna av de fotspår som tillhör mig i de skogar jag inte alltid gillat att vara i och de vägar jag ibland klandrat för att de varit så folktomma och ensliga. Hur man inte uppskatta detta? Lugnet, tystnaden, fridfullheten och kameralinsens skepnad som bjuder på det här. Hur kan man inte ha sett det, så som det visar sig nu?

br

Och det här:

Vintern , januari 2011 005

Att börja morgonen med löpning är ett idag givet kort och att göra det i sin egen skog är lyx, få förunnat!

röd

bajs

Vad är detta för spillning? Låg framför mig

i skogen i morse =)

11 km senare.

Uppvärmning 1,5 km

fartökning 1 : 2 km snittfart 4.12

fartökning 2 : 1,5 km snittfart 4.08

fartökning 3: 1 km fartökning 4 min per km

Men ändå tid för att njuta, stanna upp och fota det vackra, mitt framför mig.

Och världens bästa mamma fyller år!

ADIOS!

mammma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s