Löparkväll å Acctive och Göteborgsvarvet SM

Jobbat som lärarvikarie i två dagar och det är så otroligt kul att träffa folk, prata löpning, goa barn och ha variation.

Direkt efter jobbet blev det ett pass i skogen med Selma.

ICA2

Eftersom jag plötsligt bestämde mig för att ändå fullfölja Göteborgsvarvet så blev det massor att tänka på eftersom benen redan är trötta efter två tävlingar på en vecka. Jag inser att det jag har nu i kapacitet till bra löpning, kan jag inte göra mycket åt, men däremot är jag i bra form nu så därför åker jag till Göteborg och mitt andra SM. Världens största halvmarathon med 50 000 löpare from all over the world.

Vad är då SM? Jo för att delta i SM måste du springa på under 1.26 och det gjorde jag i och med det lopp jag fick till i Prag.  Otroligt, men sant.

Jag har ingen aning alls hur det kommer gå och jag vet verkligen inte om det går att springa snabbare. Vad har jag för tid jag vill in på? Ja självklart vore en tid liknande den i Prag (1.25.33) en riktig drömtid men jag tror ändå att jag ska lägga mig över min drömgräns eftersom att jag, vad som än händer, är så nöjd med det loppet. Hur som så kändes de första stegen på dagens löprunda tunga och jag tyckte det var 5 min per km i uppvärmningen med blyklumpar till ben. En tanke av osäkerhet väcktes och tänk om jag skadar mig? Mitt livs största skräck, förutom att förlora de jag älskar mest.

ICA3

Efter 1,5 km startade jag första 400 meters intervallen och den gick bra och so jag hoppats. Jag låg på 3.50 fart och joggade ner i 300 meter. Upprepade och joggade ner och jag fixade lätt att hålla farten idag. Någon intervall låg jag på 4 min per km och strax under men jag tyckte det räckte eftersom jag bara ville väcka benen med korta fartökningar.   Jag avslutade med 3 km nerjogg i min skog och trygg bland granar och tallar och små slingriga stigar. Ibland undrar jag vad jag håller på med, för om det inte vore för tävlingarna skulle jag kunna springa flera timmar känns det som i mina skogar och kanske är tävlingarna vara för mig för då får jag sluta träna och vakna upp till verkligheten från min dröm =)   Ikväll är det löparkväll på butiken Acctive sport och hälsa i Luleå.

https://www.facebook.com/events/642216949129246/?fref=ts

Jag kommer vara på plats, det kommer lottas ut en plats till mitt löparläger i hjärtat av Norrbotten och det kommer finnas  smakprovning, rabatt på skor och kläder och möjlighet till att prata triathlon med Mikael Renström och Krister Tiensuu . Kom dit du också! kl 18-20. Jag är löparambassadör i Team Acctive och därmed en ära att vara med på detta med Krister och hans fina butik.

64509_281067545344791_441723971_n

 

ADIOS

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s