Mot regnbågens ände i rosa och orange

I morgon blir det Luleå stadsmara och som jag skrev på min Facebooksida för Vinden mot kinden, så kommer det inte att bli något nytt personligt rekord för min del. Men kan man inte springa snabbt så an man springa snyggt, eller hur alla snygga kjollöpare?

Inte för att jag inte gillar min klubbs färger rött och vitt, men ibland vill jag bryta av med något annat =)

Löpning för mig handlar inte bara om att prestera resultatmässigt, ha mjölksyra sprutande ur öronen , utan att tillåta sig att njuta också.. mellan varven och det handlar heller inte om att ha en pt som står och skriker åt en att springa fortare eller kniven mot strupen metoden. Löpning för mig handlar om att fånga dagen och göra varje löppass till en upplevelse, ha roligt och nå resultat ändå.  Den vackraste människan är den som inte är medveten om sin skönhet . Jag vill påstå att det är samma inom idrott. Se bara på Charlotte Kalla som är en av skidvärldens bästa idrottare. När hör man henne skryta?  Eller Magdalena Forsberg, som är en sann inspiratör, någon att se upp till.

Visst kan jag känna mig jävligt ball och nöjd efter ett svettigt backpass men det gör jag även en kylig vinterdag i långsamt tempo, när kristallerna ligger i luften och snön yr i ansiktet. Löpning har många sidor, många aspekter, många möjligheter, och en av dessa är att springa snyggt, så jag springer hellre snyggt med högburet huvud än snabbt i morgon. Luleå stadsmara behöver färg och det mina vänner, ska den få =)

rosa

Detta blir min vision i morgon! Ny sporttop, rosa nagellack och lite vind mot min kind.

Alla ni som vill följa mig kan hejja på Storgatan eller någonstans efter vägen och om värmen bränner och solen gassar får ni gärna kasta vatten på mig när jag ser ut som om jag ska tuppa av, för ja. visst tusan är det svettigt att springa. Inte tu tal om det men

ornage

allting blir ju bara sååå mycket roligare om vi kan ge färg till livet, inte bara ägna åt oss det svart-vita

och spana mot regnbågen!

Du kanske även vill läsa det här:

https://vindenmotkinden.wordpress.com/2013/05/24/forelasning-i-kalix-pa-strandruset-och-midnattssol/

ADIOS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s