nu börjar vägen tillbaka-

Som en Blixt från klarblå himmel ändrades mitt liv och någonting jag älskat att göra togs ifrån mig! Kvar finns en vilsen själ med en smärta i hälen, undrandes vad som hände och hur framtiden kommer bli!

Om jag inte kan tävla och springa fort gör mig mig ingenting bara jag kan stå på foten utan smärta! Slippa cykla med min hund och gå miste om ljudet av de steg som ekar mot marken!
Många människor har hört av sig t mig och det värmer att ni är ledsna för min skull men nu har jag en anledning att komma tillbaka

Snabbt
Och mer stark än någonsin!
Idag är fokus nya tränings upplägg med alternativ träning!
1 vatten löpning!
Anna ska låna ut bälte t mig så jag kommer spendera mycket tid i bassängen på Pontus badet i Luleå! Jag kommer även att skaffa inlägg för att min djupa hål fot ska få hjälp att inte ta emot så mycket stötar! Slutligen kommer jag också att träna cykel, allt för att bevara konditionen!

Jag kommer göra stenhård disciplinerad träning för att detta ska bli bra! Är det något jag kan så är det att jobba mot måluppfyllelse!

Snart dags att gå in t läkaren och få första domen!

Adios!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s