Jag gläds med andra men gråter inombords

 

Idag grät jag glädjetårar när jag fick se att Micke kommit i mål. Min fina vän som är en sådan duktig löpare. Trots att han knappt kört några långpass, fick bryta senaste långpasset efter 25 km på grund känningar i sin vad och två tävlingar med fina resultat senaste veckan så tog han sig i mål under sin tidsram på 3 timmar . Det är så imponerande.

Det är löpning när den är som bäst, den känslan av att man lyckats med sitt mål, en kropp som svarar, det är en känsla att leva länge på.

Stort grattis Micke.

mickr

Min egen dag har varit si så där. Känner mig faktiskt ganska tom så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Fylld av ledsamhet faktiskt, frågor, undran, ensamhet.

Det e så när motgångar kommer med skador och sånt som tär och när .  Men jag har aldrig varit skadad och jag vet inte hur det känns. Tänk om jag aldrig kan springa igen?

Jag har lovat mig själv att någon gång ska jag vara tillbaka igen, även om det dröjer flera år.

942541_10151380625957132_2963996_n

Jag kämpar med vattenlöpning, spinning och bålträning.

=(

383400_10151379827662132_1123518174_n

Det kunde varit bättre, men det kunde också varit sämre.

ADIOS

2 reaktioner på ”Jag gläds med andra men gråter inombords

    • Absolut fast ngt marathon blir det inte än för mig. Först ska jag ner top 10 på SM HALVMARATHON =) och vägen är rak på Stockholm halvmarathon för DÅ SKA JAG VARA KRY! Vi får plocka fram våra medaljer när det är som värst och man tycker synd om sig själv för det gör man. Man sen inser man hur pass mycket bättre det ändå blitt. Kram på dig Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s