Mitt hjärta och jag.

Mitt hjärta och jag.

jonna träning 002

Befinner mig tio mil norr om Luleå närmare bestämt i hjärtat av Överkalix. Det är här mitt första egna träningsläger kommer vara tillsammans med andra löparintresserade individer.  Jag kommer ge er grym träning, råd och pepp och göra er redo inför era stora eller små utmaningar.

tvärån juli 2010 014

tvärån juli 2010 019

Sommarblommor aug. 2010 009

Om några dagar är jag på Thailändsk mark

ADIOS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s