Framme i Thailand. Jag njuter!

Så var jag äntligen framme på en lilla Ön Koh Samui i Thailand. Det var en lång flygresa som inte bjöd på mycket sömn och i skrivande stund har vederbörande varit vaken i ett dygn men eftermiddagen har spenderats på stranden, i vattnet och nu ska kvällen tillbringas med en kall Chang på terrassen. Jag  får lova att orka mig helt enkelt ty avkopplingen har precis börjat!  Jag orkar inte gå någonstans i kväll utan njuter av atmosfären här.

DSC_1822

Vi bor på hotell Chaweng Cove Chalet, som ligger precis vid havet med svalkande vindar och vågor som böljer in mot land. Det är som att jag direkt kommer in i ett lugn när jag kommer hit och fylls av så många minnen. I flera år har landet varit mitt tillhåll och jag har mina smultronställen här på ön. Minnen av min första Thailandsresa 1993, tillsammans med mina underbara föräldrar då jag blev kär i det leende människornas land. Sedan har det fortsatt med 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 och nu 2013 . Jag har till och med gjort en 5 veckrs lång VFU praktik inom lärarutbildingen på Thailand och den svenska skolan Lanta Sanuk på Koh Lanta.

Koh betyder ö och otaliga är de många vackra öarna som påminner om livet i en Robinsonfilm.  Här vill jag skriva, vara, andas och leva.

thailand

 

På väg till gaten och en sista lunch på svensk mark.

DSC_1820

Strandbruden nummer 1?

Det kommer bli totalt avkoppling, lite träning i form av promenader och vattenlöpning blandat med styrketräning och simning och en massa goa shakar vid stranden.

 

DSC_1821

 

Vy från hotellets terrass.

För en liten stund sedan körde jag ett 50 min långt vattenlöpningspass i distansfart och vilken skillnad det är att få göra det i havet med guppande båtar och fantastiskt omgivning.

 

Jag kommer trivas här.

 

ADIOS

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s