Massage, palmer och rapport från Thailand.

Att göra ingenting kan vars så himla härligt.

marknad

 

frukost1På rätt plats  och vid rätt tid. Någonstans på den andra sidan finns det någon som jag håller av och det havet som böljer där ute ter sig mäktigt och stort och färgas av de mest turkosblå nyanser som man kan se med blotta ögat. Ett hav, ett land, de leende människornas land.

Att sova ut… har inte funnits utrymme till än eftersom de jag bor med går upp tidigt för att träna och jag är lättväckt.  Men solen och ljuset ger energi  och jag passar på att träna jag också…

avkopplingen kommer i allting annat som jag gör.

bordet

att andas i takt till vågornas brus.

Att äta det man vill valt från en meny varje dag…..

att ta massage till stela muskler varje dag och att faktiskt kunna somna till ljudet av tre tjattrande Thailändsor under tiden. Det är avkoppling och ett bevis på att jag är avslappnad.

Att dricka en Chang, typ den godaste ölen man kan dricka helt iskall så man skulle vilja sätta den mot tinningen och kyla av det varma hudområdena. och att palta fram i färg, halvnaken och att göra det jävligt bra.

Semester, när den är soom bäst. Ibland vill jag bara glömma att jag är elitidrottare, men visst tränar jag också.

gym

I morse körde jag mitt första löppass på 2,5 veckor. Började lite lätt med 30 min löpning i långsamt tempo, efter att ha promenarat utan smärta eller symtom i flera dagar.  Det blir som en låsning i skallen också efter en skada och man blir hyper uppmärksam på kroppens signaler, ungefär på liknande sätt som kroppen minns det traumatiska mentala som händer oss, hos till exempel personer som drabbas av panikångestattacker vid vissa händelser.

När foten och hälen i synnerhet inte blir värre av detta är det skönt och jag har även börjat göra excemtriska tåhävningar, och där märker jag att jag är väldigt stel i mina vader för jag kommer inte ner med hälen så långt.

 

Jag har även kört vattenlöpning 40 min efter löpasset och känner mig ändfå nöjd med att jag får ihop träning trots att avsaknad av långpass infinner sig, men i denna värme blir det mest en plåga ändå och vattenlöpning är så fint att göra i havet och ta sikte på berget och de tropiska miljöerna långt borta. En båt som guppar och fiskar som hoppar.

Idag är sista frukosten på Chaweng innan vi drar vidare på Lami och sedan ut på havet för att stanna någon natt på Öarna som finns någonstans där ute i det vackra, turkosa, böjande havet.

ADIOS

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s