Jag förtjänar bättre än att dela säng med dig..

DU, äckliga spindel, fula myra och flagiga loppa som lämnar vingar och brin sörja på mitt vita lakan.

 

Nu ska jag berätta om en händelse som kan få mig att bara vilja packa väskan och åka hem direkt! Men nu är ju jag Johanna och den kvinnan ger sig inte i första taget, men när man är i ett främmande land och problem hopar sig så prövas tålamod, vänskap och allt som man kan tänka sig..

Nå i allafall började allting igår då vi lämnade Chaweng för att åka t grann stranden Lamai! I en liten flakbil fick vi åka med en galen chaufför som i princip ville köra iväg innan vi ens fått sätta oss! Färden tog 30 min och väl framme i Lamai hittade vi det vi trodde skulle vara ett toppen hotell!

Allting verkade som rena drömmen och jag packade upp och kände att här kan jag stanna länge!

Och det fortsatte några timmar =)

strand

Massage i 40 min och en lång promenad gjorde mig härligt trött och när vi kom in t hotellet på kvällen redo att bädda ner oss möts vi av hela rummet fullt av insekter!

Myror och en spindel lika gigantisk att den kunnat höra hemma på zoo!

insekt3

insekt2

insekt

Hur underbart är det att lägga sig och sova när nya saker uppenbaras sig på det vita täcket?:-(
Den mycket otrevliga mannen ville inte hjälpa oss och menade att han slutat jobba men lovade oss att vi skulle få pengar tillbaka för natten morgonen efter!

Det skulle visa sig vara ett spel för galleriet för efter lite övertalning fick vi lämna hotellet utan attt betala och han verkade väldigt trevlig och bemötande då.

När sedan tjejerna i sällskapet kom dit någon timme efter för att hämta sina pengar började han hota med polis och få det att verka som om vi försökt lura tjejerna och få dem att betala vårt rum., som vi inte ens skulle behöva betala för då vi tvingades ryckas upp mitt i natten och hitta annat pga rum och säng fulla av äckliga insekter, jag tror nu att det var löss!

Efter att mannen kallat oss diverse saker och sagt fuck you, samt hotat med polis och vi betalt eländet så slutade det ändå med att vi fick hela summan tillbaka av hotellets boss som verkade rädd att vi skulle sprida de bilder vi tagit vidare, vilket vi givetvis kommer göra ändå!

Varför? Jo för att den mannen på hotell Lamai buri var den största idiot och mest nonchalanta person jag mött! Hoppas han blir avskedad och får sova med rytande lejon eller förresten, må han skämmas och önska han aldrig fötts! Hur kan man behandla sina gäster så?

Thailand bjuder nu på regn sedan två dagar tillbaka så någon sol har vi ej sett på länge och stormen på havet gör attvyn lamai Niklas Grip och jag promerar.

 

 

det blåser men är samtidigt kvavt med hög luftfuktighet!  Men skönt promenadväder.

Jag ska strax i väg och jogga och efter det blir det gym eftersom det är röd flagga i havet och då får vatten löpning vänta!

 

Ett trevligt pensionärs par från England menade att solen kommer i morgon och jag längtar! Men oavsett sol är detta avkoppling och den massage jag fick igår var den bästa jag fått på länge!

strand

Dagen den tar jag som den kommer ! Hoppas ni också har det bra!

rosa shorts

 

Niklas Cornelia Linnea och Christell njuter av goda frukt shakar! Jag njuter inte utan jag är lyrisk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Allt som saknas nu är solen.

 

Adios:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s