Det kom ett brev och det värmer att läsa

Sista morgonen och kvällen

klädd

på Lamai beach var magisk och jag ville liksom inte släppa taget.

hua hin3

Men nya utmaningar och vackra vyer väntar i Hua Hin.

  Lamai. Allt var ju så bra här och man vet aldrig om gräset är grönare på den andra sidan eller om palmerna vajjar lika starkt i vinden. Ni som läst bloggen vet ju att jag är tillbaka från skada igen och det har givetvis satt en guldkant på tillvaron. Alla vi som vet hur en skada kan påfresta känner igen oss i att man verkligen längtar efter att få springa igen.

hua hin7

Tänk hur det kan bli och inte hade jag kunnat tro det när jag började med min löpning, som idag bara är så mentalt viktig.

Nedan ett blogginlägg från min första blogg år 2011 då jag för första gången upptäckte att jag kunde springa snabbt. 1.28 på Umeå halvmarathon.Känslan var obeskrivlig och förvånande.

http://vindenmotkinden.blogspot.com/2013/06/umea-halvmarathon-2011.html

Fick ett fint mail av Claes som jag lärde känna under Lidingöloppet 2012, efter den stora buffén på kvällen.  Han var där med klubben Solvikingarna och var missnöjd med sin tid, medan jag satt nytt personbästa och var överlycklig och halt =) Efter vårt samtal på en timme gick våra liv skiljda vägar med sedan dess har vi fortsatt att hålla kontakten och Claes läser också min blogg. Det glädjer mig för de fina ord han tillägnat mig och Vinden mot kinden. Löpningen förenar människor. Tack för de orden Claes.

Jag var tvungen att agera och förändra något men för det det krävs ofta en knuff i rätt riktning! Och det var då jag mötte dig. Det var som att du dök upp där för att få mig på rätt spår igen! Som en vägvisare i mörkret. Och med din förmåga att skriva och inspirera så har du verkligen lyckats guida mig rätt!

Vi kan alla inspirera varandra och jag är så tacksam över alla underbara bloggläsare som ger mig massa inspiration.

Midsommarafton var inte 7 sorters blommor i håret, nej itt hår är rissigt och luktar svett ibland så inte ens blommorna trivs nog där *ler*

även om man ibland så klart längtar efter den riktigt stora kärleken som skall ta en med storm. Ögon att titta rätt in i och som framkallar ett pirr i maggropen, så där som man hade när man var 14 och livet var så enkelt, fast det ändå var snåriga rosenbuskar att skära sig på gång på gång. Livet som frivillig singel har många fördelar

Midsommar var en båtfärd i strålande solsken med vatten som stänkte upp på båtdäck där jag satt och solade min vinterbleka hy. Solbrännan är inte vad den kunde varit men det är inte vädret heller och jag är inte lika soldyrkare som när jag var yngre.

Är nu framme i Hua Hin på fastlandet och skall idag checka in på ett lyxhotell de fyra sista nätterna här. Nu ska jag suga ut varenda liten droppe av denna semester.

stranden

Springer var morgon på den 6 km långa stranden när endast Thailändarna är vakna och har morgonmys. Att se solen gå upp är lisa för själen även om himlen oftast från morgon är täckt med mörkare moln vid horisonten.

Igår 65 min lugnare löpning, i först den bästa vinden mot kinden, men sedan dröp hela jag av svett när jag vände håll och sprang tillbaka igen. Det är bra att vänja sig med att träna även i varmare klimat.

Eftermiddagen med en promenad på stranden och shopping på Market Village som har otroligt bra butiken och marknadsstånd och bland andra köpte jag en cool byxa till mig själv i Haremstil.

Idag gick jag upp 6.20 för att köra lite fartökningar första gången sedan jag blev skadad och det gick över förväntan. Jag tror inte jag tappat alls mycket och det är förunderligt hur bra jag acklamatiserat mig i värmen. Blev totalt 7,5 km varav 4 av dessa var med ca 1-2 min fartökningar.
dricka

Löparlägret Vinden mot kinden börjar vara fyllt men boka in den första helgen i september för nytt läger med fokus terräng. Tillsammans med mig får du springa terränglöpning efter stigar och lära dig grunderna för backlöpning både nerför och uppför samt ta del av styrketräning som stärker upp hela kroppen. Preliminärt utgörs ett av passen av Morjärvsterrängen som är en 10,4 km motionstävling i fina skogar ca 3 mil söder om Överkalix.

Mer information kommer. Lägret är perfekt för dig som är sugen på att utveckla din trailöpning oavsett bakgrund och nivå.

Det går redan nu att maila om intresse

jonsiponsi@gmail.com

Önskar er alla en underbar dag där hemma och god morgon.

2 reaktioner på ”Det kom ett brev och det värmer att läsa

    • Anna ja jag fattar det knappt själv! Trodde det skulle ta längre tid! Men nu gäller det att förse kroppen med prehab! Vi borde träffas i framtiden ! Kanske i samband med en tävling:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s