Me Tarzan, you Jane

hänga

Me Tarzan.

You Jane.

Mår toppen.   Som vanligt i detta varma tropiska land.Sista kvällen passerad i Hua Hin för denna gång. I morgon en sista löptur för att röra på benen innan den långa flygresan som väntar natten mot Lördag, thailändsk tid. Sedan väntar mammas och pappas varma kram, Överkalix skogen och Selmas mjuka nos. Men först SUGA UT DET SISTA JAG KAN !

thai

Idag har det regnat hela dagen .. Blåste upp till riktig storm och vi fick fler och fler parasoll runt oss på den lilla strandserveringen för att skyddas mot regnet, men till slut insåg de att vindarna var för starka så vi fick komma in i köket och tänka sig, där dukade de gästfria människorna upp ett litet bord med den mat vi beställde och där satt jag med regnet smattrande där ute, mitt i en thaifamiljs kök medan den unge mannen drack Thaiwhisky tillsammans med sin Bangkok vän som var på besök =)

Om ni undrar vilken som är min Thaifavoriträtt, så är det:

1. Fried vegetables in oyster sauce

2. Omelett stuffed with chicken

Pad Thai with noodles and muck vegetables

Tofu.

ADIOS!

PS. Jag är inte Tarzan och du är så tusan heller Jane =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s