Med sikte mot trail löpning och feberfri Johanna

Tack t salomon och Erik! Jag är rädd för att jag alltid kommer vilka ha Salomon nu:-D

image

Kvällen igår var stillsam

image

och gav ett vackert sken på himlen som bäddat för en trevlig kväll i föräldrarnas trädgård ivrigt kastande pinnar med Selma! Istället blev det soffläge och feber nedsättande med besök på jour centralen!

Sista dagarna i mitt Thailand var precis så underbara som de ska vara

Poolen på nionde våningen gav en bra blandning mellan storstad och avkoppling! Tillsammans med Cornelia och Niklas och Christel gav jag mig ut för att styrketräna tidigt på morgonen! Det visade sig att i Bangkok, staden i landet, där det mesta är billigt var just träning på gym väldigt dyrt! Vi hade fått betala totalt tusen kr för oss alla vilket vi inte ville ge!

Vi hittade ner t universitetet och en slinga på 750 meter som var i skugga och den körde vi runt på och fick ihop totalt 40 min! Avslutade på en stor och fin gräsmatta med styrkeövningar!

image

Tror det var här jag fick i mig för lite vätska

image

För svetten lackade och när man svettas i varma klimat förlorar man också salt! Om salt balansen blir rubbad så kan man bli uttorkad och när jag började frysa på planet mellan Stockholm och Luleå trodde jag först det var det som hänt!

Eftersom jag sovit på flyget och inte alls kände mig hängig bestämde vi oss för att ta ett lätt löp pass väl hemma i vår egna natur som har en sådan härlig luft! Det började bra men efter 7 km blev jag väldigt törstig vilket skulle visa sig bero på att jag hade feber!

Vill poängtera att jag aldrig tränar då jag är hängig eller sjuk utan trodde mest det var på grund av ac ha planet men snåla Norwegian hade ju inte ens filtar!

39 grader feber och troligen dengua feber har jag drabbats av! Det är en feber som sprids av mygg i tropiska länder och kommer plötsligt som i mitt fall!

Vaknade i morse med feber fortfarande men i övrigt är jag uppe för jag blir som aldrig heller slagen så det märks mycket och känner heller inte alltid att jag har feber! Mycket konstigt!

image

Hemma bra med borta bäst?
Ja kanske! Jag saknar redan Thailand , den varma vinden och den fina miljön att sitta och vila ögonen på! Det fick mig att inse att jag ska ha mer av detta även här hemma! När jag är frisk ska jag åka ut i skogen och sätta mig uppe på hatta berget i Överkalix och bara njuta av tystnaden!

image

Med hjärtat!

Tack alla berörda för en underbar resa och tack t mig själv! Hur jag alltid lyckas njuta av att göra just ingenting! Ta dagen som den kommer och tycka om mig själv och det sällskap jag ger!

image

ADIOS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s