Magproblemen fortsätter

Och magproblemen fortsätter. Har glömt bort hur det kan kännas att ha en mage som mår bra. Tarmarna gör inte det just nu, inte någonstans. Magen är hård längst nere, bubblar låter och dagens morgonpass i skogen blev en mardröm utan att jag tänker gå in på några detaljer så tror jag ni förstår vad jag menar =)

 

 

Nåväl. Valpen Molly 12 veckor ger glädje till sällskapet även om hon inte riktigt först¨år när det räcker ännu =)

 

Bilden nedan är Lotta, en Finskpets valp som jag levde med fram till början 2000 tal, då hon lämnade detta livet. Ett hundliv är kort, tyvärr.

Sommarblommor aug. 2010 008CIMG0105

??????????????

 

 

Neee, det är inte kul just nu, men det kan bara bli bättre. Jag blickar tillbaka på en trevlig och avkopplande utlandsresa och visst önskar jag att även jag kunde fått komma hem med energi och må bra. Nu blev det inte så utan en bakterie tog över magen och vill inte riktigt släppa taget.

 

I går vaknade jag med magsmärtor så vi åkte till Infektionskliniken i Luleå för att utreda. Förutom magbesvären är det lite trötthet som varit i kroppen och sänkan visade sig vara 25 igår, vilket enligt läkaren kunde tyda på virus. Alla andra prover var dock bra och järnvärdet var över 140. =)

 

Nästa steg blir ett avföringsprov för så fort jag rör mig krampar magen och jag måste stanna hejvilt och riskera att de envisa små myggorna skall ta över min kropp. Ja ni skulle bara veta hur mycket mygg det är i skogen just nu.

 

Helgens tävling blir hotad utan det får bli små pruttpass tills det råder balans i kroppen igen. Önskar ingen människa att drabbas av detta. Hellre magsjuka och spy som en galning en dag än att gå som jag i 5 dagar.

 

Roar mig med att anmäla mig till tävlingar istället och med att beställa nya löparskor. Det blev denna gott folk.

images

adios

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s