Sommar för mig är.

Sommar för mig är:

CIMG0014

  • Min hemort. Finns ingenting som jag längtar mer efter. När jag närmar mig och åker över broarna och ser det vackra så känner jag mig hemma.
  • Avkoppling. Att ta dagen som den kommer och njuta av ledighet när den är som bäst. Loda runt i lediga kläder, äta när det passar och skita när det behövs.

Vykort augusti 2006 mfl. 048

  • Social samvaro. Jag har de bästa föräldrar som gör allt för mig. Här får jag sinnesfrid och tillstånd att vara liten igen. Vi behöver alla det.
  • Min syster är min bästa vän och kommer så alltid vara även om så även vi är olika på många sätt
  • mys hos ulle juli 037

När jag blir rastlös styr jag bilen dit.

  • Mina bästa vänner sedan flera år kommer hem på sommaren och bara vetskapen om det gör sommaren till en bra årstid.
  • Löpning. Vad vore en sommar utan löpning? Vad vore ett liv utan löpning? Vad vore Johanna utan löpning.

Minnen. Det finns minnen överallt. I tråden som vajjar i skogen, i plattorna som leder mig fram till ytterdörren och i de gröna grästråna som täcker mina ben när jag går över ängen. Det finns minnen i fågelkvittret som hörs om morgonen och ur gökens hoande när jag tar mina första löpande steg var morgon. Det finns något i den djupa skogen som kan vara både skrämmande och alldeles underbart och det finns minnen i varje liten millimeter av det som jag sätter ner mina fötter på. I den bästa av världar. Som gör sommaren så bra.

adios

logga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s