Testelitest and I feel good så kanske tävling i morgon

När kroppen är i harmoni blir svaret det jag önskat och ingen känner sin kropp så väl som en idrottare. Jag har de senaste dagarna inte alls varit i form på så vis att jag haft samma kraft i steget som jag är van vid, eller den där känslan ni vet när det känns som om man kan springa hur långt som helst utan mjölksyra eller trötta muskler som strejkar. Igår var första dagen som jag kunde springa utan att magen slog bakut och idag tänkte jag att jag skulle testa hur det skulle kännas inför helgens tävlingar som jag funderar på att vara med på mest för att kicka igång gammelkroppen. Det är en tävling i Piteå och en i Pajala och det lutar åt den i Pajala eftersom jag gillar byatävlingar i marknadsmiljö och gärna där jag kan vara mer anonym *ler*

knäben

Jag startade lugnt för jag har varit aningen spänd i magen idag och det känns som om jag har värsta magrutorna (som jag givetvis också har) haha, men kanske inte riktigt så stenhård mage som nu med magproblematiken.

=)

(ta mig inte alltid på orden, snälla ni !)

Efter 1 km kändes det lätt så jag lät kroppen avgöra och ligga i den fart den ville. Jag tittade på klockan och såg jag låg på 4.22 fart och då är det ändå sandunderlag och stigar. Jag hann tänka att det kanske inte är så bra att jag springer tempo om jag skulle få för mig att tävla i morgon men eftersom det flöt på så bra så tänkte jag det är struntsamma. Vill kroppen så ska den få.. Känner mig glad och upprymd att jag kan hålla denna fart, är ändå veckor utan de snabbare passen och dem har jag saknat ska ni tro.

 knäben2

Inga magproblem, inga hinder utan bara vacker skog, fina stigar med gamla träd och småstigar.  Vid sidan om myren sträcker sig den stora myren och jag hinner tänka att jag borde springa ner dit någon dag för att plåga mig lite.

knäben4

knäben3

Vid 3,6 km vänder jag och springer hem. Jag ska inte ta mig vatten över huvudet nu och dessutom har jag fått ett sjuhelsikes skavsår från mina nya iläggssulor. Aj aj aj. Hur ska jag göra nu?

 

Det får bli ett senare bekymmer.

Selma skrämmer upp några renar i sandhögen och jagar bort dem och jag begrundar utsikten och njuter av att pausa lite innan vi springer hem. Nu väntar fredagsmys med mor far och storasyster med respektive. Jag ska äta grillad lax i folie och de andra ska äta fläskarré.

 

Önskar er alla en go kväll. Puss från mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s