Vinden mot kindens första löparläger är över….

Löparläger kort version.

Löparläger Med vinden mot kinden är över och jag kan sammanfatta det med glädje, kärlek, underbara människor som kämpat och tränat så bra! Jag är så trött och lycklig över att få vara med och coacha, peppa och vara med er denna helgen. Njut av era prestationer och de 5 träningspass ni haft.

Styrketräning med cardio, föreläsningar, backpass med grymma athleter och kämpande individer som ville ta det lite lugnare, långpass, fartlekspass och massa skratt och mjölksyra! Mer info inom kort på bloggen!

läger1föreläsning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s