Blodsmak och gemenskap

Intervaller.

Tungt, blodsmak, kräkkänslor, TUNGT!

Nej inte nödvändigtvis. Också ett bevis på att du gått framåt, utvecklat dig själv, är i god form och att kroppen svarar på träningen.

Inte för långa och tunga utan bara för att väcka benen till liv. Gårdagens 10 km kuperade pass kändes i benen och min kropp har varit aningen tung sedan helgens löpning i samband med träningslägret. Har inte riktigt känt som om jag haft andningen med mig heller.

 

Idag skulle vi köra intervaller för att fira Klas födelsedag. Grattis Klas.  Jag kände mig inte så peppad före men direkt jag tog mina första steg kändes det lätt och mina nya skor studsade fram längs efter grusvägen nedanför mig.

intervaller

Efter dryga 10 min var det dags. Två minuter, gånger 6 med 1 minut vila mellan. Klas och Peter öppnade upp snabbt och jag låg i mina intervaller någonstans mellan 3.30 och 3.55, vilket vore rena drömfarten att hålla under en mil, men det vet jag ju att jag inte gör, så shit the samt men ändå =)

 

intervaller3

intervaller1

Det kändes väldigt kul att springa i grupp för jag är en ensamlöpare som oftast behöver löpningen för min egen tid och stund på dagen. Jag tycker inte om att prata medan jag springer så jag brukar göra klart för mina vänner jag springer med att jag inte vill ha en massa babbel, fast  det är kul att variera sig och att ha gemenskapen i gruppen och med stöd av andra så det var extra kul idag med sällskapet.

intervaller2

I morgon susar jag upp till Överkalix för att vara på Överkalix marknad i dagarna tre och fira av Lisa och Olof som skall ha bröllopsfest. Jag är ärad och hedrad att jag får vara med och fira denna dag. Jag ser fram emot att få njuta av både social samvaro, något glas vin och en tävling.

ADIOS

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s