En dag när solen sken och vinden blåste lätt i trädtopparna…

bild

Foto Klas Östbye

Lappberget och utsikt över Överkalix

När jag började min resa med löpningen var det framför allt en träningsform som jag kunde hålla mig i form med som jag ville ha.  Det jag gillade direkt var lättillgängligheten och att jag kunde spara så mycket tid genom att snöra på mig skorna. Jag gillade också känslan av att vara skärpt, hålla fokus och kunna göra ett bättre skolarbete efter mina löppass i kombination med att jag fick solbrun hud, rutor på magen och en massa frisk luft så klart!

wpid-IMG_9075.jpg

Idag är det bevisat att träning gör oss friskare, starkare, mer välmående och mer högpresterande och idag kan jag konstatera att löpningen är det bästa jag kan göra i, och med mitt liv.

Löpningen har förändrat mitt liv på många sätt.

Att springa ensam ger frihetskänsla, egen tid och reflektioner . Att springa i grupp ger snabbare fötter, chans till att pressa sig mer och att få en timmes effektiv löpning att flyga förbi likt den snabbaste fågeln. Det är roligt att se att resultaten kommer och hur kroppen svarar .

Därför är det för mig så otroligt kul att erbjuda löpträning i grupp och verkligen känna och ta del av hur individer kan pressa ur sig det där sista som de inte ens hade en susning om att de hade. Någonstans där långt inne har vi alla det.

969541_10151583590762462_479347051_n

Gruppen som kom till premiären av Vinden mot kinden Run 4 fun.

Varför träna i grupp?

Gemenskap

Peppa sig själv och andra

Pressa sig själv mer

Träningen blir gjord

Inspiration

byta och dela åsikter

Variation av pass

Otroligt kul!

1081032_10151583591302462_499484904_n

Kom du också!

Min resa fortsätter. Mot SM 2014, nya personbästa, nya utmaningar och mot en underbar löparhöst!

Jag kommer fortsätta träna som om varje dag vore den sista . Mot nya mål och utmaningar.

Stockholms halvmarathon

Lidingöloppet och några lokala lopp.

Har du förslag på vart och vad du vill att jag ska springa så dela med dig här.

ADIOS

bowling

I går firades min bror som fyllde år så hela familjen var och bowlade. Så himla kul och vilken teambuilding.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s