Smärta, mjölksyra, kärlek och gemenskap!

Löpning i grupp Med vinden Run 4 fun!

Visst tusan går det. Ja det är tungt, men säg ett liv som inte har med sig någonting tungt och säg något ont som inte har något gott med sig. Varje steg du tar kommer stärka ditt skelett och göra dig till den mest leende och lyckliga människan efteråt. Under tiden kommer du hata dig själv för att du gett dig in på detta men det är då du ska se framåt och se runtom, för varje min som de individerna runt omkring dig sänder ut är ett tecken på att de tänker exakt samma, känner exakt samma och vill exakt samma. Bli klar, helst igår. Det känns så då, men om en stund är det annorlunda.

Hjärtat jobbar och hjärtat vilar, backlöpning ger starka ben, fint löpsteg.

pass5

”Så himla kul att se att gruppen Med vinden mot kinden-Run 4 fun blivit ännu större. Vilket gäng, vilken kämparglöd. Innan hösten kommer och löven gulnat så kommer vi vara ännu grymmare”.

Tankarna kommer och tankarna går. Det är så det är i ett lopp. I mitten av en tävling är det lätt att tänka att jag inte orkar mer, för att det helt enkelt suger ut varenda liten droppe av energi och det värker i benen, för det gör det.   Men se dig omkring och lev dig in i alla de andras tankar…

eller förlåt, fel av mig…….

det kanske räcker med att höra deras andetag för att förstå hur hårt deras hjärtan slår här och nu, in this very moment!

pass3

”Efter två varv var vi redo att ge oss i kast med den fruktade Ormbergsbacken. Den suger, gudarna skall veta att den gör det, men den ger. Totalt 5 vändor upp och ner, i egen takt, utan press. Bara du och vinden mot kinden!”

Lagom till vi e klara kommer regnet.

 

 

Men visst tusan går det! Med rätt tänk, med rätt gemenskap och med rätt vilja så kommer det som en gång i tiden plågade dig och fick att känna ångest inför den där backen att vara det du älskar mest i hela världen. Jag vet, ty jag har varit där. Men för att kunna känna det så behöver vi komma över den här tröskeln och få de här lite mer mardrömslika passen också då och då.  Pressa oss och komma ur vår bekvämlighetszon.

pass2

Vi avslutar med en stretch och njuter av att vi just gjort dagens goda gärning. Det vi gjort är otroligt, för alla, oavsett vad du gjort förr och hur ditt liv ser ut idag eller i morgon.

 

Varje steg du tar kommer stärka dig både psykiskt och fysiskt, för du, vet du hur duktig du är?

 

Helt galet grym!  

 

För mig blev det en extrasväng på 4 km för att känna på flacklöpning inför fredagens halvmara i Piteå även kallad Paltmaran. Jag behöver ditt stöd då!

 

Micke vi saknade dig idag.

 

pass8

pass7

Välkommen nästa vecka!

ADIOS!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s