Jag strålar efter löpning med Vinden mot kinden-Run 4 fun!

Vilken kväll med Vinden mot kinden-Run 4 fun. Uppladdning inför Hamnmilen i morgon då flera från gruppen skall delta och springa just med Vinden mot kinden -run 4 fun, vilket även vi ledare gör. Ikväll var vi hela 22 deltagare och jag strålar varje gång jag fått leda dessa pass tillsammans med Micke, min bästa partner =)

 

micke

 

sofia

sofia2

Å Sofia fina så glad jag är att äntligen få träffa dig. Sofia följer min blogg ända från Lund och vi har hundar av samma ras dessutom som vi skall ta med på en runda nästa gång.

Nu ska jag ägna tid åt Selma och mysa i soffan.  Ladda med min blåbärs och banan smoothie med Kesella och Kokos. I morgon ska jag heja fram de som springer Motionstävlingen Hamnmilen och ta mig runt själv. Inga nya personbästan väntas eftersom det varit två tuffa lopp inom ramen av en vecka, men jag ska ta mig runt det lovar jag.

 

More to come, more to be, more to live. Livet i ett nötskal i mitt älskade Norrbotten.

ADIOS!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s