En otippad seger!

Blev det! Hade tänkt ta det lugnt och det gjorde jag väl i och för sig:-) slut tiden blev 41 minuter och jag trodde jag skulle kräkas med 1 km kvar!

image

Jag är grymt glad att jag lyckades pressa mig för nu väntar några lugna veckor och ner trappning inför årets halv mara! Höstens halv mara!

Jag är ingen mil snabb löpare och jag kör mitt race, det är min taktik och det är min glädje!
jag gläds också med mina underbara vinden mot kinden deltagare som satte nya person bästa och tog sig i mål med bravur! Vilken kväll gänget!

image

Nästa gång är du med!:-D
Kram och go! Kort inlägg men sängen kallar! Mer i morgon!

2 reaktioner på ”En otippad seger!

  1. Ett härligt gäng med en sprudlande glädje och gott om energi! Glad att få tillhöra denna grupp. Under vissa tränings perioder behövs ett ljus i tillvaron och löpargruppen är ljuset för mig!!! Gillar raden om att det är ”mitt race, det är min taktik och det är min glädje!”. Vi kämpar alla mot våra egna specifika mål, har egna vägar att nå dit och det är vår motivation som tar oss dit. Vi är alla starka och med en extra knuff i ryggen eller uppmuntrande ord på vägen kan vi nå nya oanade höjder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s