Sluta aldrig hoppas eller tro.. den egna vägen leder framåt

Kan jag så kan du och kan du så kan jag! Vem har sagt att vi vill likadana saker och att vi behöver drivas åt samma riktning på kompassen, om vi ens behöver den röda nålen. ?

Jag hittar hellre utan, på och med

känsla och med perfekt mörkerseende, fast vad händer om jag faller, slår mig, blir vilseledd eller ännu hellre vilsen ensam?

Tänk om jag inte hade följt min magkänsla alla de gånger jag dragit igång saker och tänk om jag hade vänt varje gång det stormar på havet eller blåser på fjället.  Tänk om jag hade slutat följa mina drömmar och tappat självförtroendet varje gång någon sagt till mig att jag måste sluta svamla runt..

Att gå sin egen väg handlar om att följa sitt hjärta och styras av hjärtat mer än hjärnan ibland. Att gå sin egen väg handlar om att ta dagen som den kommer men också om att ha en målbild framför sig och veta att, om jag bara kan se konturerna av den målbilden liiite tydligare varje dag, vecka, år, så har jag lyckats.

KLASSSS

Att gå sin egen väg handlar om att inte anse sig behöva vara beroende av någon annan, och att bryta de band som tär mer än de när.

-Klipp navelsträngen Jonna, säger min syster till mig när jag alltid måste rådfråga min far om saker, nu om en ny bil så jag veeeerkligen behöver för att den gamla är så gammal att den i princip stannar i rödljusen….men det betyder inte att jag inte går min egen väg och inte är självständig.  Det är bara ett bevis på att jag litar mer på andra i vissa situationer och att när strålkastarna släcks så kommer jag känna mig mer osäker i den stora staden än i den stora skogen och i skogen behövs inga bilar..

Att gå sin egen väg handlar om att aldrig ge upp vad som än händer och att fortsätta tro på att det just jag kan kommer bli det som blir min lycka i slutändan. Jag har vetat det sedan jag föddes, men frågan är: VET DU?
Klas ö

Motivation: Människan styrs inte av gud eller någon annan övernaturlig kraft. Varje person har en egen personlighet och egna tankar som gör att du kan göra egna val. Du kan bli vad du vill låt ingen annan styra ditt öde. Stå för det du tror på även fast andra säger annat, ingen kan ta över din själ.”

KLASSSS

ADIOS

4 reaktioner på ”Sluta aldrig hoppas eller tro.. den egna vägen leder framåt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s