Jag velar för jag vill så mycket och kul med nya utmaningar men

Krock! Frontalkrock!
Hur tänkte jag? Tänker jag? Jag tänker! Alltså finns jag!

Kan och kan inte!
Vill och kan!
Borde
Borde inte!

Tillbaka i stan efter en underbar avkopplande helg i det röda huset och den fina skogen! Energi så det räcker och blir över!

Missade tyvärr kamrat stafetten idag som lulekamraterna ordnar!  Men jag tror också att det var bra för mig med en tävlings fri helg!:-)

Nästa helg kör jag upp till Gällivare för att hålla i två aktiviteter under dundret extreme helgen då det är löpar tävlingar och en massa andra roliga saker som är tänkt som inspiration! Mitt uppdrag är att prata och att hålla i en löparskola! 

Som långdistans löpare med meriter som bland annat en 12 plats på sm i halvmaraton så delar jag gärna med mig av både positivt och negativt matnyttigt! Kom och lyssna om ni kan:-D
Jag vill gärna springa loppet på 21 km själv men samtidigt vill jag vara pigg i benen den 14 sept när starten för Stockholm halvmaraton går!

Undra om jag vågar springa det vackra loppet som sista långpass? Tror ni jag kan springa ett lopp utan att springa fort utan ta det lugnare? Det är ju en tung bana med flera hundra meter att bestiga ! Hm det är svårt! Jag vill men kan inte vara överallt!

Vad tycker ni? Ska jag ? Förresten ser jag ut så här efter ett svettigt intervall pass i 22 grader värme!

image

image

Efteråt:-D

image

Tallrik från en ljuvlig middag igår! Min syster bjöd på grillad fläskfilé och ugnsstekta rotfrukter! Jag hade med mig egna bonus grönsaker för jag är helt galen i det! Grönsaker gör måltiden vacker och mättar skönt i magen!
Energi och vitaminer, keroten från det orange färgade och starka grönsakerna!
Våga prova, lite piggare! Lite gladare! Lite friskare!

Nu laddar vi inför ny vecka!
Adios!
Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s