En dag i fjällen!! Lisa för själen

Åh vilken dag! Ett långpass perfekt fjäll miljö i en tävling jag bestämde mig precis innan att jag skulle köra!

image

Åkte upp t Gällivare för att njuta av en helg på björn fällan! Föreläsning hade jag ikväll och den blev väldigt lyckad! Kände jag gjorde en inspirerande en!

image

Vädret strålande och dundret såg lite mäktigt ut ! Någon hade sagt att det är en tuff bana! 700 höjd meter, gjorde jag dumt som tog dessa 22 km som sista långpass?

Det skulle visa sig?

image

Ställde mig sist i startfältet! Jag skulle jogga runt banan men avancerade ändå platser och trots jag fotade efter vägen låg jag plötsligt 5a! Teknisk löpning men enorma vyer! Jag kände mig glad inombords och jag kunde le åt alla och peppa andra! Jag fick äntligen njuta även om det var mjölksyra i alla tuffa fjäll vi skulle upp för!

Jag kom i mål ha 2 h och 8 min vilket gav en 6e plats bland damerna även jag bara tog det som träning! Kroppen känns bra och jag har inte alls ont någonstans! Det är kanske denna typen av löpning man ska börja med!
Idag på föreläsningen fick jag frågan vad som är tyngst för mig? Att springa upp och ner på fjället eller på asfalt ! En halvmara på asfalt är tyngre rent andning mässigt medan det andra känns mer i musklerna! På bilden nedan en trevlig kille som jag sprang med en stund! Tack för sällskapet!

image

Mer utförlig rapport kommer i morgon!

Myser nu på hotellet med grym utsikt och trevligt sällskap av Micke som sprang på 1.54 idag!
kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s