Drömvinsten, får man den genom att spela på lotto?

En del människor spelar på Lotto medan andra hellre spelar sitt eget Russian Roulette. En del människor spelar på Trav medan andra hellre tycker om att ta del av hästar på andra sätt.  Min kära mor  brukar ibland säga till mig:

-Du, Jonna (ja det är mitt smeknamn för Er som inte känner till det så väl) du borde köpa trisslotter ibland, så kanske du vinner! Köpa en Harry Boy eller vad allting nu kallas?

Mitt svar brukar bli att jag hellre lägger dessa pengar på något annat, som leder till att jag en dag kan leva på min egen hobby och min egen passion i livet även om det så klart inte vore helt fel att sitta i TV4 soffan och skrapa för vinst en vacker dag. Fast det lär inte hända för jag spelar ju inte.

Om jag vann drömvinsten skulle jag köpa mig en fin lägenhet i något soligt och löparvänligt land där jag kan njuta av morgonjogg på stranden i soluppgång eller terrängslingor i närheten av bergen.  Jag skulle njuta in i det sista och ta dagen som den kommer medan jag jobbar (läs fördriver tiden) med det som är både hobby och arbete, nämligen löpningen. Min drog i livet, Jag skulle träna, träna och träna utan att behöva känna mig stressad över att hinna vila, äta rätt, städa, jobba, diska, transportera mig och kanske spela lotto utan jag skulle se till att allting låg tillgängligt och tidseffektivt. Jag skulle inte göra det forever, för nothing lasts forever men jag skulle aldrig få för mig att spela bort mina pengar . Jag skulle lägga mer tid på dig, du som finns där ute och bara väntar på mitt engagemang.

Drömvinsten, vad är den?  Kan jag vinna den?  Har jag inte redan vunnit den?

Jo jag har det, dock inte genom att spela på Lotto.

ADIOS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s