Jag gillar inte berg och dal banan!

Jag befinner mig någonstans mitt emellan i en berg och dal bana! Det går lite för fort för att jag ska känna mig bekväm och jag blir irriterad över att ingen håller min hand ! Den handen som jag höll har släppt greppet ! Det finns många händer men det är inte alla som har samma förmåga som handen som gungar vaggan! Och då pratar vi långt i från skräck film!

Jag känner inte igen det jag känner men jag vet vad det är och att det försvinner bara jag backar och slutar tro och förvänta mig att det ska bli så som jag önskar just i stundom när våra ögon möts och rummet står still!

image

Och Selma jag pratar inte om dig nu!

Just då vill jag bara stanna tiden och inte rusa iväg!

Men tiden går och jag blir den som hamnar utanför!

Jag befinner mig någonstans mittemellan!

I en berg och dal bana!

Jag gillar inte känslan!

Men jag gillar känslan av det här

image

När jag släpper allt och låtsas som om den här berg och dal banan inte finns!

Klockan är 07.00

Jag springer dubbel pass idag! Börjar med lätt morgon löpning och baksidor och vader är mer trötta än vanligt!

Efter någon km lackar svetten! Solen håller på väcka Luleå! Jag njuter!

image

Jag byter om efter en härlig jobb dag och ska testa ett nytt upplägg denna näst sista vecka före säsongens sista halv Marathon i Stockholm tillsammans med 20000 andra!

Det blir lätt jogg två km och redan 60 sek tempo med 70 sek återhämt! Det känns lätt ! Mycket lättare än för en vecka sen! Jag springer härligt utan att slita på kroppen! Totalt blir det 8 gånger och 8 km följt av löparskola! Totalt 13 km idag och jag känner inte alls av den fjäll halvmaraton jag gjorde i lördags! Skönt!

image

Bengt Ek ringde och frågade om jag skulle tävla på lördag på gran lunken ?! Att inte vara med känns lite som att välja mellan pest eller kolera! Gör vi alltid rätt val i livet? Gör du rätt val?

18 km är min distans men nej nej nej! Det blir inget av det! Däremot kanske tio km kan bli ett sista fart pass innan Stockholm! Trots allt är det inte mycket kvar av säsongen nu!

image

När jag släpper allt stannar tiden och jag kan till slut stiga ur vagnen och stappla lite efter den berg och dal bana jag nyss åkt! Jag känner ännu den bubblande känslan i mig och blicken du gav suger sig fast!

Jag bestämmer mig för att inte åka berg och dalbana igen!

image

Kvälls mys med lins soppa innehållande ingefära, kokos pulver, krossade tomater, svamp tillsammans med bröd och grönsallad:-)

Ett besök hos de kära och jag vill återigen åka karusell!  konstigt hur det kan ändras ! Konstigt hur vi inte alltid kan styra hur vi känner ! Däremot passar jag mig för just den där berg och dalbanan!

God kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s