Stockholm halvmara ! Tungt! Tungt!

Nu är jag i mål och fick tyvärr slita! Inte nämnvärt trött i målet men benen var ej med mig idag! Varken frekvensen på steget stämde liksom andningen !

image

Innan start med Klas östbye!

Jag låg på placering 22 fram t 25 km och tappade många placeringar där! Kände inte alls att det gick lätt och jag var besviken i målgång! Fast samtidigt får jag vara realist och tänka att herregud jag springer en halvmara idag på 1.30 prick och trots att  jag inte varit i form och redo fixar jag det på den tiden!

image

Mitt mål för två månader sen var att springa fort på denna tävling eftersom jag såg fram emot höst luft och syre som ger energi! Istället blev det ett varmt lopp med 20 grader och sol som stekte!

image

Nu är det dags att sova för avfärd mot Göteborg i morgon med underbara mamma!

Jag ska berätta mer i morgon! I morgon är en ny dag!

Tack alla ni som följt mig idag för ert stöd! Kan kanske kännas som om jag borde vara mer nöjd med tiden idag med känslan var för tung och jämförbart med de andra lopp i år fick jag slita mer idag och ändå gick det sämre!

Sov gott!

image

2 reaktioner på ”Stockholm halvmara ! Tungt! Tungt!

  1. Hej, Jag sprang förbi dig vid ca 8km vid Hornsberg på Kungsholmen, det syntes på hållningen att det gick tungt för dig idag, men du kommer igen och presterar bättre på något annat lopp längre fram!!!

    Jag sprang väldigt jämnt och gick i mål på 1.24, 40 sek från PB visserligen men min träning har mest varit inriktad på Lidingö och inte den här halvmaran.

    • Hej! Vad kul! Nej jag fick slita men å andra sidan har inte jag heller tränat för detta! Då hade jag inte valt att springa en fjäll mara heller två veckor före ! Tekniken och hållningen kan alltid bli bättre och det e sånt man ej är medvetet om när det e tungt men jag e glad jag lyckades bli top 40! Grattis själv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s