En dag i träningens tecken

Regnet stoppade inte 10 stycken löparsugna individer som idag var med på min och Mikaels egna löparskola och miniläger uppe på vackra Ormbergets friluftsområde i Luleå. (mer info och bilder kommer under fliken löparläger senare ikväll)

gänget

övning

4 timmar av svett, löpning, grus, rötter, styrketräning och gemenskap är nu över. Det känns i mina ben efter de 13 km jag fick till igår så nu väntar en vilodag från löpning i morgon.. Om 5 dagar dags för Lidingöloppet. Det är nu de viktigaste dagarna väntar. Träningen, ja den är redan gjord.

ledare

 

 

Vill du också vara med på en oförglömlig löpardag med oss i inspirationen tecken.

jonsiponsi@gmail.com

 

En helg har gått för fort och den har just börjat fast den snart är över.  Trots det har jag hunnit sitta 24 mil i en bil, springa totalt 25 km och mysa ner mig i soffan en kväll hos mamsen och pappsen och dessutom har jag hunnit med att ta några kortare promenader i höstlandskapet i mina hemtrakter där hjärtat är. Jag känner mig fylld av energi och redo för en ny vecka. En vecka med uppladdning inför säsongens sista lopp Lidingöloppet.

gult

Jag känner mig redo att börja en lättare träningvecka med vila från löpningen och fokusera på att ladda mentalt inför det som komma skall. Min träning i går kändes väldigt bra då jag i lätt regn sprang 13 km med 5 stycken 2 minutare fartökningar med lätta ben och inga problem alls att hålla önskefart inför Lidingö.  Men vi får se hur det känns i slutet av veckan. Den som lever får se.

På bloggen kommer jag berätta lite mer om hur jag laddar upp inför ett lopp så ni kommer få följa mig från början till slut under denna sista vecka. Frågeforum finns då ni har chansen att ställa frågor om ni har något specifikt ni undrar lever. Detta blir mitt 5e Lidingöloppet 30 km. Jag började med den längsta direkt, bara PANG PÅ RÖDBETAN LIKSOM!

Jag började på 2 h.56. Året var 2010 och jag hade 5 veckor tidigare fått en tåfraktur i min tå så det var et under att jag kunde delta eftersom att jag fått en negativ dom av läkaren, men det läkte fort och jag tränade ingen löpning veckorna före what so ever.

sedan blev det 2.45 följt av 2.23 och nu förra året 2.20

I år hoppas jag på under 2.20 men jag hoppas mest på att ha en fin känsla och ta mig runt utan att behöva halta i mål som förra året som var en hemsk avslutning på säsongen trots att jag grät i målgång då jag var så glad över min tid =)

 

Följ med mig på min resa.

Över stockar och stenar, toppar och dalar, kramar och slag, precis fångat ut verkligen livet. Ett liv hos en löpare med sunkiga strumpor, hår i stripor och en tillvaro präglad av mat, träning och vila. Ett tråkigt liv?

-Nej fan heller, det är mitt liv och jag älskar det! Jag ser mig själv som lyckligt lottad, att få ägna mig åt det jag älskar att göra och att kunna inspirera andra till att se att allt är möjligt bara man tror på sig själv.

ADIOS

 

profil

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s