Utvecklas och inspireras med mig. Välkommen!

Att våga kan innebära att vinna men också att förlora. Men livet innebär risker och för mig handlar det om att följa mina drömmar och göra det jag brinner för. Annars lever inte jag.

 

Jag har alltså tagit steget fullt ut och startat mitt företag Vinden mot kinden

wpid-logga_original.jpg

 

 

Sedan jag var liten flicka har jag vetat vad jag vill göra och det är att arbeta med träning, idrott och människor. När jag får inspirera andra och dela med mig av det jag tycker om att göra för att de också skall kunna förstå vad det gör med både det fysiska och psykiska, då mår jag bäst. Jag har själ genomgått en förvandling från att ha varit en vanlig tjej som tränade sporadiskt till att idag leva mitt liv med träningen som en av de viktigaste sakerna och där löpningen är den som väger tyngst.

Vad jag erbjuder i dagsläget är föreläsningar för privatpersoner och företag

kontakta mig jonsiponsi@gmail.com

där jag berättar om hur man kan utvecklas framåt bara genom att tycka om att springa och jag delar med mig av verktygen som fått mig att bli den löpare jag är idag med meriter som bland andra en 12e plats på SM i halvmarathon och många placeringar bland de 35 främsta på riktigt stora lopp. Jag ser inte mig själv som en elitidrottare utan jag lever ett vanligt liv som består av heltidsarbete, hund, vänner och saker som alla andra vanliga individer har. Ett vanligt liv, förutom att det livet handlar mycket om löpning.

IMG_8418

Jag håller också löparskolor och ordnar löparläger för nybörjare till mer vana idrottare där man får lära sig teknik från början till slut och lära sig hur kroppen håller sig skadefri så långt det är möjligt .

 

Jag coachar och hjälper dig framåt genom träningsupplägg som ni kan läsa mer om under fliken om de tjänster jag erbjuder.

wy

Jag har också en löpargrupp som heter Vinden mot kinden Run- 4 fun som handlar om att springa tillsammans och finna glädje i det tillsammans med mig och min partner Mikael Renström.

mickefoto

Utöver det jobbar jag också med konsultuppdrag enligt önskemål .

 

Jag är så glad och lycklig över att jag vågade ta steget till detta och jag är aldrig så lycklig som när jag får dela med mig av den sanna glädjen som finns i mig och som bara bubblar och vill komma ut och greppa tag i just dig så du ska få se och ta del av det som motiverar mig och ger mig inspiration.

 

Välkommen till Vinden mot kinden!

 

pastedgraphic-3.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s