Mot Lidingö K30.

Nu är det snart dags att lämna Luleå och återigen flyga mot Stockholm. Det här är sommaren då jag hunnit springa så många långlopp som jag aldrig trodde jag skulle göra eftersom jag sprang mitt första när jag var 29. Nåväl, bättre sent än aldrig. I år har det blivit 4 halvmaror och nu är jag alltså på väg mot Lidingöloppet fjärde gången. Men Lidingö är mer än bara springa för mig. Det är öl i relaxen och go middag med Jens och company och det har blivit lite som en tradition att åka tillsammans minst 1 gång varje år.

Det har varit osäkert till huruvida det ska gå med det loppet eftersom ni säkert känner till att jag fick anemibekräftelse några dagar innan jag åkte till Stockholm sist för att delta i halmarathonen.  Mitt lopp där gick väldigt tungt och jag kämpade mig i mål på 1.30. och tappade 7 placeringar sista 4 km =( Verkligen super tråkigt då min tid borde legat på dryga 1.27 på det loppet. Jag har nu ätit järntabletter två veckor och tror det gått upp för det har känt så senaste passen jag gjort.

Tyvärr fick jag oförklarligt ont i mitt knä i förrgår av någon anledning men jag tro inte det ska bli ett hinder, men den som lever får se,

 

Ur Facebooksidan

 

Det är en vanlig regnig och grå morgon som precis som alltid känns oäven ända tills jag kommer utanför dörren och känner hur benen är springsugna och jag bara lääängtar efter en långtur så här i helgens inkörsport. Men det här är ingen vanlig morgon dock. Det är en morgon och dagen före lopp. Jag känner fjärilarna dansa runt i min min mage och vet att snart, mycket snart får jag min långtur, även fast jag önskar att den inte ska bli så lång.
Hur har ni det på morgon?

 

Många är ni som följer mig och min satsning mot nya rekord på Lidingöloppet och jag önskar kag kunde säga att jag tror det kan bli ett nytt personbästa, men jag tror inte det tyvärr.

Det jag vet i allafall är att jag satsar på att springa med glädje oc med syre i lngorna den är gången och jag ska springa med ett leende på läpparna och vinden mot kinden.

Och le, ja det är jag bra på.

 

Jag ska lägga mig tidigt ikväll och ladda mentalt, fylla på med bra mat ikväll och det har jag för övrigt gjort hela veckan tycker jag. I går hade jag en trevlig kväll med Björn som fick uppleva min laxgryta . Inte alla som får göra det kan jag säga =)

Nu kör vi, mot Stockholm och lycka till alla busfrön som springer och alla ni andra också. Kram från mig

 

Eftersom det regnar även i Stockholm har jag packat ner både varma och kalla handskar och tänkte passa på att inviga dessa från  Noname.

noname

Nu kör vi, mot Stockholm och lycka till alla busfrön som springer och alla ni andra också. Kram från mig

DSC_2757

En reaktion på ”Mot Lidingö K30.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s