Efter Lidingöloppet!

Sitter här i solen denna underbara höstdag! Tittar ner på mina ben och skymtar ett par gamla avlagda löparskor som bryter av den röda jeansens skepnad!

image

Det är  snart helg och jag får åka upp till min skog som inrymmer allting som jag längtar mest efter just nu! Jag vill fylla mina sinnen med doften jag en gång i tiden blev kär i och ännu är!
Jag vill stanna upp och bara ta vara på dagen som jag aldrig mer får tillbaka!

image

Jag vill krama och mamma och pappa och göra det jag drömde om före det där loppet som jag aldrig trodde skulle bli så bra! Jag pratar naturligtvis om Lidingöloppet!

Det har snart gått en vecka men jag kan ännu känna känslan och bli så där galet upprymd! Igår på spinningen hittade jag samma flyt och jag log för mig själv så där som bara jag kan!

Jag vill göra detta igen och jag vill utvecklas t att bli en ännu bättre löpare! Alla kan vi utvecklas något vet jag hur jag ska göra det!

Till att börja med ska jag stärka muskler runt säte och knä så jag klarar av backarna bättre! Jag ska öva mer löpning nerför eftersom att min största tillgång ligger i att studsa upp för backarna! Jag ska utveckla min uthållighet eftersom jag haft för lite långa tränings pass i år! De jag haft är  tävlingar och lopp och vi behöver mer!

Jag kommer fortsätta coacha och inspirera andra och jag kommer alltid springa med vinden mot kinden!

image

image

Jag har inte tagit ett endaste löpsteg sedan loppet och kommer ej göra det denna vecka! Jag cyklar t jobbet totalt 12 km var dag och utöver det har jag styrketränar och tränat spinning! Det tar emot att träna inne men jag får en högre puls på spinning cykel än om jag tränar ute! Innan helgen ska jag köpa nya pjäxor t mina rullskidor!

Ja jag har ännu lite ont i mitt knä men det blir bättre för var dag!  Det är rätt skönt att också variera träningen och njuta av att jag avslutade Lidingöloppet med bravur:-D

image

Det kunde jag aldrig tro på vägen t starten!

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s