Vad händer i helgen och är det slut nu?

image

Hemma efter en dag på jobbet kryper det givetvis i skinnet efter att träna. Ja helst ute förstås:-)

Ännu har jag en period med minimal löpning för att inte slita på det som redan är nött! Har verkligen känt i mitt löparknä senstråk att det är lite sjukt och inte riktigt gillade att jag utsatte mig för 30 km terräng i 4.20 fart!

Har blivit några spinn pass och 15 km transport cykel t jobbet var dag så känns skönt ändå!

image

Men idag kröp det och jag gav mig ut på en 10 km jogg och luftade var krispig och löven färgade hela omgivningen i varma färger som ger sinnesro! Hade kunnat stanna tiden här och nu!

Vet om att jag faller in mycket med vänster knä eftersom jag är  aningen sned , så  därför tränade idag på att skjuta fram höften mer och då kom jag automatiskt upp på framfoten mer!  Ingen kropp är helt jämn och vi har alla våra svaga länkar! För mig är det vänster höft och säte! Tack Eva och fit-eva
För alla tips du gav igår !

image

image

När men tex har ett ben som är svagare på grund av asymmetri blir det extra viktigt att se till att göra det så bra som möjligt för den svagare sidan! Idag gick jag igenom framtidens saker att putsa till!

1. Stärkande Styrke
2.massage och stretch
3.se över löpsteg

Blev mycket njutning idag även om kroppen ännu inte är tillbaka men det spelar ingen roll för jag är klar med säsongen och kunde inte fått en bättre avslutning!

Jag har bestämt mig för att det inte blir någon fler tävling för mig i oktober! Nu ska jag låta kroppen hitta tillbaka! Njuta av min insats, reflektera för att bli bättre och starkare och ännu mer redo!

image

image

Kvällen avslutades hos bästa Anna som bjöd på middag! Det blev fläskfilé med bulgur och god sallad med mycket färg precis som jag gillar! Tack Anna!

image

Vi kommer ha mycket spring i benen t Göteborgs varvet! Och nu längtar jag ännu mer! Helt galet hur man kan längta efter känslan av att bli tok trött, så där som man är efter ett lopp då man gett mycket!

Jag längtar!

image

Adjö!

En reaktion på ”Vad händer i helgen och är det slut nu?

  1. Varsegod Johanna!
    Vi får jobba på våra svagheter du och jag. Tycker vi lyckats ganska bra trots dem 😉
    Så mer riktade insatser för att staga upp kroppen! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s