Löpningen är min medicin mot självkänsla och självförtroende.

Min resa med löpningen betyder speciellt mycket för mig för att den utvecklat mig som människa och fått mig att faktiskt våga stå inför en massa människor och prata kärlek! För visst är det kärlek jag känner för var steg jag kan ta på min väg. Det är en känsla jag vet att fler skulle kunna ta med sig in i växenvärlden. Tänk så många barn och ungdomar som skulle kunna ha hjälp av det mentala löpningen ger, som den hjälpt mig och fortfarande gör. När elaka kommentarer stjäl energi och får individer att tryckas ner i skosulor, kan löpningen få dem att lyftas i raketfart, hitta kraften och slå tillbaka mot .

vinden pass

Min resa med löpningen är bara min, och den har tagit mig till nya höjder och  fått mig att se att jag kan nå resultat och framförallt att jag kan göra det utan att lägga ner hela min själ i det och fortsätta leva ett vanligt liv med allt vad det innebär  bara genom varierad träning som byggts upp sakta, genom en stor kärlek och en längtan ut. Låt mig få vara en glädjespringare..

wpid-PastedGraphic-1.jpg

Idag var det Luleå kommun med fritidsgården på Björks som via Carola arrangerat så jag var på plats! Tack Carola för att jag fick komma!

Krister Tiensuu från Acctive sport och hälsa, var också på plats och avslutade kvällen med att visa kläder för vinter löpning!

krist

Min resa med löpningen kommer alltid ha en viktig roll hos mig för att jag idag inte längre är den försynta tonåringen som hatade att göra det hon egentligen älskade att göra, för att andra lät det ske år efter år! Det ni sade till mig var aldrig tillräckligt för att knäcka mig och idag är  jag stolt och glad och njuter av att kunna dela med mig av min resa med det jag älskar att göra!
Springa! Ingenting ska få stoppa mig och alla dessa ofrivilliga pauser ska redas ut ordentligt. På torsdag har jag tid hos ortoped för att göra rejäla sulor för min benlängdsskillnad som är mer än 1 cm och gör att jag är sned i bäcken och därför råkar ut för problem i mitt vänstra ben.

jag ser fram emot nästa gång då jag får föreläsa igen! Jag ser fram emot nästa gång då jag får springa igen,

Med kärlek!

Johanna
Vinden mot kinden!

pastedgraphic-3.jpg

Vill du också inspireras, hitta motivation,  lära dig mer om löpning ? Kontakta mig för en föreläsning!
Spring lugnt! Njut och ha kul på vägen!

Adios!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s