Aldrig varit så motiverad!

Disciplin

Motivation

Inspiration

Jävlar anamma

Ett stort intresse

Kärlek

 

jag

Harmoni, trädtoppar, vajjande löv, virvlande flingor, mjuka dunkuddar, soliga vidder och böljande vidder

Med vinden mot kinden.

CIMG0045

Detta är de ledord som kommer göra mig till en ännu bättre och ännu starkare löpare 2014. Hänger du med?

läger

 

läger1

 

Fick ett samtal tidigt i morse  av 24 Norrbotten om att reportaget de skulle gjort med mig får skjutas fram, för att några dårar till tjuvar har gripits i grannkommunen Boden, så därför fick jag styra om mina planer och fick en helt fri dag. Åh my god, vad göra?  Tog med mig Anna och åkte till Stil för Cardio Cross och det blev ett svettigt styrkepass i statoner  följt av 30 min cykling inne på Stil. Träffade Johan och surrade om allt mellan himmel och jord och blev ruggigt taggad över den löparsäsong som följer.

Klippt luggen idag och har numera en rak pannlugg så det känns kul med lite variation.

jacka

Tutade och körde upp till Överkalix i eftermiddag för att hinna ha lite kvalitetstid med mamma och pappa och också för att få till ett två timmars träningspass under morgondagen på rullskidor. I morgon bitti ska jag ge mig av och låta lungorna fyllas av krispig höstluft.

Träningen går riktigt bra och jag känner mig stark och positiv. Har kört excentriska benövningar och Roller i några veckor nu och det känns att det kommer ge resultat. Jag är så taggad att satsa ännu hårdare inför 2014. Har aldrig känt mig så motiverad som efter denna säsong. Jag ser fram emot många roliga lopp i Sverige och mindre lokala lopp i Norrbotten, för att kunna fokusera på annat också.

I morgon har vi avslutning med Vinden mot kinden löpargruppen och det kommer bli en trevlig kväll. Har fått så mkt positivt tillbaka om gruppen och de ”små” framgångar jag lyckats med och det värmer så att höra detta från människor jag aldrig ens träffat. Tack.

Vad tycks förresten om min nya vinterjacka köpt på Acctive sport och hälsa i Luleå?

ADIOS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s