Tv kändis *fnss* för en dag med det jag älskar mest-löpning! =)

Ormberget mötte mig

tv2

och tog emot mig i sin famn denna fantastiska söndag med hög och klar luft och ett vackert lövigt landskap som får den mest molokna att bli på gott humör. Idag väntade en spännande TV- inspelning i form av ett reportage som jag fått äran att medverka i. Det kändes väldigt spännande och kul att få medverka i detta och förhoppningsvis bidra till att få fler att upptäcka tjusningen med löpning som jag själv älskar känslan av att springa fort, långt, lagom, med vinden mot kinden.

Tv teamet i form av kamerakvinna och reporter från 24 Norrbotten, hade plockat upp min väninna Anna som också skulle vara med  och vi började med att att intervjuas och sedan fick vi springa lite . Jag är väldigt nöjd med valet av kläder dagen till ära för jag älskar ju som ni redan säkert förstått att bära färg.    Tack Krister på Acctive sport och hälsa för att din butik i Luleå är den mest välutrustade och det är ett faktum!

vinterlöp

hej1

Det blev en fantastisk timme och jag ser fram emot att se reportaget och småle lite åt min egen stämma =) Kommer ihåg när jag var liten och satt inne i mitt tjejiga rum med de rosa tapeterna och spelade in mig själv när jag pratade . Redan då älskade jag att prata och de som känner mig vet att jag har en röst med ett väldigt högt tonläge och en röst som hörs.

tv6

Under de två veckor som jag varit vilande från löpning har jag saknat löpningen så otroligt mycket att det inte med ord går att förklara känslan då jag igår fick snöra på mig skorna och löpa 50 min, men jag har saknat känslan av att bli trött och springa hårt och fort så idag medan solen gick ner och lämnade ringar på vattnet i den mest lila-röda färgskiftning man kan tänka sig, gav jag mig ut och drämde på av bara den och vet ni vad? Jag blev inte ens trött. Ge mig ett lopp och jag kommer bränna till med nytt personbästa I know it. Snart men inte än, för först lite mer rehab och lugnare löpning. Det som jag fick uppleva idag var bara förrätten.

ADIOS!

2 reaktioner på ”Tv kändis *fnss* för en dag med det jag älskar mest-löpning! =)

    • Tack snälla, tänk om du kunde komma upp till ett läger nästa sommar.eller någon gång.. jag älskar Ormberget och det är fantastiskt om sommaren också, ja egentligen alla årstider. Idag blir det ett pass och jag toklängtar! Nästa år får vi se till att ses på något lopp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s