Stockholm marathon!

Jag trodde att jag visste hur nästa och kommande löparår skulle bli och jag var ganska säker fram t idag

Det var en mulen och kulen dag med regn som strimlade redan i morse! Jag kände mig inte alls sugen på att springa idag men det skulle visa dig vara ett bra beslut att ge mig ut i leran och ut i skogens syrerika barriär!

image

Överkalix har fått snö och jag längtat efter det vita gnistrande under mina skor!  Medan jag springer fram får jag mer och mer motivation och det blir ett varierat pass med fart och sköna självreflektioner!

image

Jag tänker på allt roligt jag har framför mig och fylls av en stor eufori över att just jag fick förmånen att bli en löpare.

image

Jag avslutar min runda med att bestiga skid bron 6 gånger och får inte ens då upp pulsen!  Jag flyger fram och det enda hindret för det som komma skall är om min kropp är redo för är den det blir jag en farlig konkurrent t 2014 års Stockholm Marathon. Nu är jag anmäld och kanske är jag redo? Det var inte mon tanke alls utan jag skulle satsa på halvmaraton ett år till endast!  Kanske är det mitt lopp och mitt år och vad som än händer är jag redo att börja trappa upp träningen! Euforisk känsla ty jag älskar löpning! Är längre bättre? Det får tiden utvisa!

image

Löparfrilla:-)

5 reaktioner på ”Stockholm marathon!

  1. Tack Snälla Eva. Vet ej vad som hände med bokstäverna i förra svaret men skriver igen. Jag kommer inte ändra min träning så hemskt mycket utan köra på som innan förutom något fler långpass, men det ska bli kul att springa marathon så får vi se hur det går. Känner du att det blir för mycket träning för dig?

    • Jepp, min kropp klarar inte den ökade distansen på asfalt som krävs för maraton tyvärr. Nu blir det mest lopp i skogen och swimruns 2014. Kram!

      • Kan vara klokt, jag springer bara ett Marathon och det blir Stockholms! Asfalt sliter men backar mer på min kropp.

        Hur gör du med varvet? Kram ska tänka på dig i New York!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s