Inspirerande kurs i vinterlöpning

image

Missa inte detta!!!

10 reaktioner på ”Inspirerande kurs i vinterlöpning

  • Andreas, ja det ligger mycket i det. Det känns fint att ha en sprudlande förmåga till att vara kreativ och att kunna kombinera det medan man springer så andra kan få lite mer inspiration =) Kikade in på din blogg också, kul =)

   • Hade jag varit i närheten hade jag nog hakat på för just nu känns det motigt med det allt tilltagande mörkret tycker jag. Kul, säger du. Tja, det är väl inte ambitionen, men ibland gör jag en del grodor som blir lite kul kanske.

   • Där är vi nog oeniga. 1400 km enkel resa för en kvälls löpning är inte bara ett hinder, det är en omöjlighet och total galenskap 😉

   • Jag kommer att gneta på den här vintern också, men jag har svårt att finna någon riktigt glädje i att kämpa mot mörkret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s