En helg helt i harmoni…

Den här helgen har jag verkligen fått vila upp mig, ladda batterierna och vara vid rätt tidpunkt vid rätt tillfälle igen.  Igår gick jag på moln efter mit 2,5 h långa löppass men sedan kom tröttheten i kapp mig så att när jag sedan skulle på fest på kvällen hos Heather så slutade det med att jag bara blev trött och längtade hem till sängen. Finns det något mer härligt än att fatta ett beslut att efter en trevlig kväll inte gå ut och trängas med fyllon, komma hem sent om natten, några hundralappar fattigare och framförallt med några promillen mer i blodet.  Nej jag trivs bäst i hemmets lugna vrå även om jag hade en galet trevlig kväll bland alla utklädda människor. Tack Anna och Heather för att ni gjorde den kvällen så galet rolig.

fest.bmp

I morse vaknade jag, tog en långpromenad, åt en lång frukost och sedan åkte jag upp med kompisen Micke till Överkalix ocvh där väntade mor och far och lilla Molly på oss. Efter kaffen och fikan tog jag Selma med mig ut i skogen och brände av med det bästa fartlekspasset på länge och jag är verkligen i mitt livs form nu så det är fantastiskt att känna hur kroppen svarar på träningen. Jag lyssnar alltid på kroppen och vilar när den säger att jag ska göra det men idag kände jag mig starkare än någonsin och längtade efter att springa riktigt fort, vilket jag gjorde i takt med den kyliga luften i mina lungor och det krispiga under fötterna.

snö.bmp

Totalt denna vecka har det sett ut så här:

Löpning 10 km distanspass med efterföljande styrketräning och bål

Löpning med Vinden mot kinden fartlekspass med styrkeinslag (tufft pass) 9 km

Onsdag löpning till gymet och hem totalt 5,5 km med Crosspass 30 min

Torsdag 13 km distanspass med fartinslag

Fredag 6 km lätt distanspass

Lördag Långpass 27 km

Söndag fartlek 12 km inkl uppvärm och nerjogg

Jag vill poängera att det här är en träning som är min och som jag successivt vant kroppen att klara av och ingenting som en nybörjare bär ta sig an.

Nu väntar Porterstek med mamsen och pappsen. Trevlig Söndag.

Med en stor kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s