Monster kan faktiskt vara riktigt snygga och duktiga!

Du fattar inte vad du pratar om och ja du orkar och nej du får inte blodsmak i munnen hela tiden och nej det är inte tråkigt, NEJ NEJ NEJ!

Löpning, denna säregna, underbara träningsform. Många tvister har jag haft med människor som ofta rynkar på sina näsor så att de blir så där onödigt skrynkliga och inte ger deras ansikte rätsida, medan de säger:

-Men är det inte enformigt att springa, för jag har då aldrig förstått mig på det!

Varje gång någon säger så så ler jag för mig själv och känner hur hjärtat gör ett glädjeskutt och jag ler i hela mitt anlete så att säkert jag också skrynklar ihop mig ännu mer än den som står bredvid eller framför och inte riktigt vet och känner det jag får uppleva, ty jag vet. Vet du?

häxa gruppen

Ikväll samlades ett gäng individer

häxa5 kerstin

bo

och hade kul precis hela tiden. Både medan vi sprang och efteråt när det delades ut pris till bästa kostym som vanns av Johan Nordqvist Lulekamraterna,  som var hemsk och skrämmande och om inte tidigare så lär han vara det nu för att hans händer var fastkedjade i en kedja som rasslade och inte tillät honom att göra annat än upphopp i pauserna. Hur många blev det?  

Vi tog oss fram på stigar, efter en hal spång med bara pannlampans sken och hjärtats melodi och om jag någonsin undrar och tvivlat så blir jag bara mer och mer säker på att jag verkligen avgudar alla årstider, mörker och ljus och kanske är jag en vampyr och inte en häxa?

häxa3

häxa

Plötsligt blev spången ännu er hal och vi tvingades till att vända. Kylan var påtaglig då jag tog mig förbi gruppen och trampade utanför för att återigen inta ledarposition men vem bryr sig om lite kallt isvatten och smuts mot de nya löparskorna, eller hur var det nu Ingvar? Nya skor som blir skitiga, vad gör väl det när man får springa?

När backen tornade upp sig och pannlampans sken blandades med stjärnorna denna lite halvkyliga men ändå underbara förvinterkväll var det dags att få upp pulsen, och det var inte genom att skrämmas vi fick upp den även om svetten var härlig ikväll… mmm

Jag gillar att känna svetten lacka innanför funktionströjan =) Jag gillar nog att vara lite häxa ändå! Lite halvpervo.

jag11

Även om jag också gillade min frisör efter att bästa frisören på Annelies Hårdesign klippt mig idag. Ett spinningpass och 60 min löppass senare var allting borta.

håret

blo

45 min lunchspinning hann jag med.

arm

innan1

Löpning är för mig glädje och när glädjen är stor kommer resultaten, det är jag helt övertygad om. Tappar du glädjen så tappar du dig själv. Därför är mitt tips till dig. Håll fast vid din glädje.

ADIOS

2 reaktioner på ”Monster kan faktiskt vara riktigt snygga och duktiga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s