Fredagkväll och spännade saker på g för Er och mig =)

Idag har jag haft ett spännande möte som kommer preseteras inom kort. Idag vilar jag från löpning. Jag körde Cardio Cross i dag som är cirkelträning med stationer som ger hög puls hela tiden och jag älskar det eftersom jag inte tycvker om att åka till gym och helst vill kunna göra min styrketräning på annat sätt.  gr

 

Jag är nu hos mamma och pappa, precis promenarat 40 min med gumman och laddar inför morgondagens långpass som kommer bli ett kvitto på om jag är redo för att ge mig i kast med ett marathon redan nu. Är grymt sugen på åka till Stockholm nästa helg och springa Vintermarathon eftersom jag är sugen på ett lopp och gemenskapen, men hade ju självklart hellre tagit något kortare, bara det att det inte finns ngt kortare =)

soluppgång

I morse upplevde jag en fantastisk soluppgång.

 

Men jag får ett bra långpass i såfall så vi får se hur knän och kropp känns i morgon efter min träningsrunda. Jag är i Överkalix nu och det är rätt halt på vägarna eftersom snön ligger kvar här men de mindre vägarna är isiga och det gör att jag ska springa i skogen i morgon och bara njuta.

Hoppas du med. Trevlig fredag. Tack för att ni gillar min sida och sprider den vidare, för visst vet du att om du delar statusen på min Vinden mot kinden Facebook sida  och gillar den samt skriver i statusfältet vad träning betyder för dig med ett ord eller flera, så har du chansen att vinna en månads träningsprogram med en personlig tränare, dvs jag =)

Så gilla, dela och skriv.

/Selma och hennes matte =)

jonna träning dec 009

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s