Ikväll avgörs vinnare av en månads löparcoaching.

 

Och en sak till som är viktig…… Jaaaaaaaaaaaaaaa =)

Äntligen kom den, snön och vintern är här. Ja se mitt vinterland, nu är du här. Som jag och vi saknat dig.

Jag började dagen idag med att jogga till jobbet. Mickes ryggsäck som jag lånar medan han är i Indien sitter som en smäck på ryggen.

Ca tio cm nysnö har det kommit så det blev tyngre att springa i morse, men fram kom jag med massa energi. Fick en del kommentarer av lärarna på skolan och jag kan förstå att folk inte är vana att se någon komma joggande när det är i princip snöstorm där ute och slaskigt och blött.

Bjuder på lite fina vinterbilder från dagens turer. Blev totalt 15 km med transportlöpning

och sedan en tio km runda med Selma efterjobbjogg1arbetsdagens slut och då hade det slutat snöa och vägarna var återigen lät sprungna..

 

Jag njuter verkligen av vintern .

Idag blev det 400 gillare på min Vinden mot kinden sida på facebook, så tack alla ni som delat, gillat och spridit den. Det är enormt kul att det finns så mycket människor som jag når ut till i hela landet som peppar mig och stöttar min egen löparsatsning och tror på mig som idrottskvinna, men även i rollen som inspiratör och personlig tränare, samt som läser min blogg och de texter

(denna är jag stolt över, för den kom till efter et 2,7 mila pass i lördags).

löpningen får mig att skapa fina texter med känsla, löpningen ger mig så mycket.

träd

Så ikväll kommer vinnaren till en månads fri träningscoaching att presenteras och denne person kommer med min hjälp att få ett schema för sina må att följa med pepp och inspiration av mig när som. Att ta hjälp av mig som personlig tränare och löpar/träningscoach kommer ge dig en nytändning och massor av inspiration. Jag kommer locka fram det bästa ur dig .  Med mig som coach får du hjälp att strukturera upp din träning, för att uppnå resultat och inte riskera överträning. Jag finns för dig.

jobbjogg

Fortsätt gilla min Facebooksida och på så vis gilla mig =)

 

I morgon mellan kl 10-10.20 kan man lyssna på ett reportage om löpning där jag är med som expert och reportern deltar i min löpargrupp. Missa inte detta! Radio P4.

ADIOS

2 reaktioner på ”Ikväll avgörs vinnare av en månads löparcoaching.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s