Vintermarathon

Packar för fullt inför morgondagens utmaning. Med kort varsel blev det bestämt så jag har inte alls tränat rätt och laddat rätt inför detta marathon.

MARATHON!!!!!!!!!!!!!

när sjutton gjorde jag ett sådant sist.? Hur ska det gå? Hur ska jag klä mig?   Jo jag tänkte gå in med en avslappnad tankegång och lägga mig å en fart som känns bra för mig. Det blir inte talan om den farten jag håller på halvmara men jag ska inte heller underprestera. Kort och gott ska jag försöka känna efter 21 km att det känns bra och att jag orkar fortsätta så at det går att bita ihop de sista 10 som kommer vara tuffa. Banan är en varvsbana som springs 6 varv så det kommer vara folk efter banan, mycket människor och jag ska hitta min bubbla.  Förhoppningsvis kommer Klas att vara lite langare till mig och filma lite under loppet (har ej frågat han ännu) men om jag tittar med mina bruna hundögon så kanske han kan göra det =) Om han ej blir sugen och deltar själv…

Hur som helst ska det bli fantastiskt roligt att springa och här är länken till loppets hemsida för Er som vi följa mig . Förvänta er inga mirakel *ler* , ty jag ska endast ta mig i mål och lära inför nästa års Stockholm marathon. Here we go!

 

Ha en skön helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s