Löpning är bra för hälsan enligt forskare.

Ytterligare en ny forskningsstudie visar att löpning är bra för hälsan. Det minskar inte endast risken att drabbas av  hjärt- och kärlsjukdomar utan är också bra för hjärnan och demens, depressioner och andra åkommor med mera som man kan drabbas av .

 

Det gäller alla Cardiovaskulära träningsformer där man jobbar uthållighet. IMG_8255

wpid-DSC_0219.jpgLandade igår i ett snöfyllt Luleå. Hann med en återhämtningsjogg 8 km i ett soligt Stockholm innan frukost och det enda jag känner efter maran är att jag är trött och att min fart naturligt lägger sig på runt 5.30 min per km och där låter jag den också ligga.

 

wpid-DSC_0211.jpgFantastiskt resa med löpningen där jag träffat så fina människor som precis som jag brinner för löpning. Efter målgång delar vi glädje och pratar om det sm loppet bjudit på.

Från norr till sönder. Löpning förenar.

wpid-DSC_0205.jpgwpid-DSC_0207.jpgwpid-DSC_0209.jpg

 

Grattis Staffan till ett fint lopp , trots att du inte alls tänkt springa du heller =)

Men som jag skrev, när man minst anar det,

wpid-DSC_0263.jpgKvällen bjöd på Linssoppa efter eget recept med Alpro Manelmjölk,  och krossade tomater samt Basilika. Till det hade jag bröd direkt från ugnen och givetvis Extrasaltat Bregott. =) och vid sidan om kokt Broccoli för det älskar jag.

Nu väntar en ny arbetsdag och sedan ska jag vattenlöpa. Det har jag inte gjort på länge och det ska bli spännande.

ADIOS

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s