Några dagar efter ett marathon kan det kännas så här…

Kroppen känner sig ännu lite seg efter helgens  vintermarathon men jag vet ju att det brukar ta några veckor innan man är tillbaka och har fart igen. Hur som helst så var det skönt att känna den kyliga luften med minusgrader i lungorna ikväll då jag gav mig av på en 10 km jogg med Selma. Jag körde några fartökningar också för att känna på kroppen men jag är inte riktigt där ännu och varför stressa? Jag är stolt och glad över den säsong jag haft och jag kan tillåta mig att bara njuta av löpningen, inte för att det inte är det jag oftast gör *ler* men ändå….  Solen visade sig och det känns som vår fast vintern precis börjat. Jag hinner fundera på rätt mycket medan jag springer fram .. på livet, på jobb, på träning och på mål. Mina mål och ingen annans.

 

 

träd

Lite mer fart behövs än 4.31 till Barcelona halvmarathom om jag ska springa in på runt 1.27, vilket jag stenhårt kommer satsa på.

Ju_mer_jag_tanker

Veckan som varit sedan maran har bjudit på lätta löppass utan att stressa kroppen och igår körde jag ett eget pass på dagen och inte med gruppen eftersom jag hade planer på kvällen. Jag mötte Björn och vi körde tillsammans två varv på backiga Mjölkuddsberget med totalt 7.3 km i en skön och behaglig fart. Jag hade mina Icebug igår men det var väldigt greppvänlig snö så de hade inte behövts. Efter löpningen bytte jag om till shorts och körde ett svettigt pass Cardio Cross med cirkelträning i stationer väldigt högintensivt. Jag tycker inte alls om att gå på gym så därför passar det mig att ha musik och bara slipa tänka själv utan snabbt köra igenom det jag behöver och sedan byta om och åka hem.

stil1

Mycket fokus på bålen eftersom jag verkligen känner att jag är mer tålig för långa distanser nu och det ha jag dig att tacka för kära styrketräning. Att vara envis är bra om man ska komma någon vart. Det går inte endast att springa utan det behövs annat också .

mage

 

 

jacka

Idag blev det grönsaker stuvade med Mandel mjölk från Alpro förstås.

När man som jag äter mycket vegetariskt är det fint att använda färg på tallriken. Jag tror inte jag skulle kunna äta en middag eller lunch utan att ha färg på tallriken och grönsaker vill jag ha på sidan om och inte direkt blandat i maten enbart.

gröns

 

soff

Får man man mysa nu? För jag är tröttare nu och mörkret känns aningen skrämmande men snart får jag tända ljusstakarna och pynta i lägenheten för jag ser verkligen fram emot julen. Myyyys!

kloka ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s