Vinterträning under månens skeni

Backe var inte på programmet men det fick bli det igår ändå.  Jag gillar känslan av att vara spontan i min träning och lyssna på kroppen .  Kroppen har återhämtat sig väl  efter maran   I morgon ska jag återigen ta tag i min prehab med avslutande foamroller.  I går fick det bli löpning och det blev ett fantastiskt pass.

Helt ensam i skogen efter Ormbergsspåret som inte är skidspår ännu.

löpt

Jag älskar att springa om vintern .  Idag körde jag alltså backe och värmde först upp genom att springa 2 km och det är minus 6 grader ute och snön gnistrar och dessutom är det snart fullmåne så att hade jag haft min pannlampa hade jag valt att göra en tripp obanat in i skogen i fullmånens sken.

Jag kom fram till backen och fokuserade på tekniken med lätta trippande steg upp hela vägen. Den vita och mjuka snön har ett säreget ljud som jag älskar att höra så jag slår av musiken och hör hur blodet pulserar i öronen när jag anstränger mig hela vägen upp. Känslan av att vara trött är galet nice. Upp och ner i tolv omgångar och totalt 5 km backe så är jag redo vända hemåt. Men jag måste slänga en blick på månen in i skogen och kan inte hålla mig från att tassa in bland träden och låta mörkret omfamna mig.

löpt3

Hur kan jag vara så pigg? Jo jag har fått upp mina järnvärden nu och lagt på mig ca 3 kg muskler sedan 1,5 månad sedan och träningen gör mig boostad =)

 

I helgen väntar säsongens första Skatepass, hänger du med?

I am on my way .

Are you?

gumma

löpt1

wpid-DSC_0279.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s