25 km senare ..magi, kärlek, stark Johanna

Fantastiskt. Har inte ord att uttrycka mig över hur härligt livet är. Idag har vi haft harmoni, jag och Selma. Hon på sitt håll på träsket som är fruset med solen i bakgrunden och rimfrost på nosen. Mitt hjärta smälter av den hunden.

Jag gav mig ut på långpass med Anna.  Vi joggade med vatten på vår sida nästan hela tiden och solen visade sig från sin bästa sida denna tiden om året. Kärlek, träning, löpning.

Med lätta ben betade jag av km på km och det slutade med 2,55 mil totalt.   Anna och jag skiljdes åt efter 19 men jag ville fortsätta och hade så mycket spring i benen att jag kunnat fortsätta hur långt som helst. Ökade farten sista 5 km , men valde att sluta vid 2 mil och 55 km för ännu är et fokus halvmara som gäller.

långt 3

långt 2

Jag älskar känslan som långpassen ger och jag är stark nu både mentalt och fysiskt. Det kommer bli ett bra år, det vet jag! För en vecka sen visste jag inte, men nu vet jag! Here we go., Och guess what?

LÅNGT1

I kväll ska damen partaja och ha kul med sina fina vänner . Löpning förenar och jag är så glad att jag lärt känna er. Fasen vad kul vi ska ha i Barcelona efter loppet. Och under tiden =) och nu fram till loppet! Magi!

Efter träningen kalas och tårta hos gumman Elise som fyllde 3. Hon fick ett pussel av mig och en godisbox och storebror som också fyllt år, ja han fick en tidning med Aktiv träning så nu kanske han också börjar springa.

långt 6

långt5

SKÅL!

och denna gång är det inte energidryck =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s