Sentimental för en stund.

Saknar dig. Saknar saknar saknar. Saknar er och saknar värmen i dina ögon, den klingande skånskan, Alla fantastiska människor i en del av landet som jag levde i under lång tid.

När det första ljuset precis börjat brinna saknar jag dig mer än någonsin. Hur kommer det sig att minnet Blir mer påtagligt just inför julen och att jag, som ofta självmant kan välja att vara ensam, plötsligt får stunder då jag känner mig som ensamheten själv.

Jag saknar Skåne och jag saknar mitt liv där nere och nej man ska inte gräva ner sig i det som varit, men bara jag får vara lite bitter och sentimental en stund blir det bra igen. Det blir alltid det o h detta är en blogg som skildrar ett liv med en individ som trots hon ofta ner också kan vara ledsen.

Trots att livet går, likt klockan går och vi passerar platser, gränser, tidszoner oc h möter människor så finns det de som alltid har en säregen plats i mitt hjärta.

Adios.
image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s