New York marathon 2014, anmälan completed

Det är som en dröm, en dröm som blivit sann. Det är som en stjärna faller och jag högsta vinsten vann.

Det är som en smet, den allra godaste jag vet.

Och om allting går som jag vill, så kommer november 2014 att bli fett het!

Hänger du med mig?

 

Eftersom att jag tycker om att resa och att springa så har jag hittat min grej i livet och den verkar vara att delta i lopp runt om i världen. I vår när jag började säsongen med att springa i Prag på Prague Hervis halfmarathon, så var det en fantastisk upplevelse att först ladda upp i en ny stad med utsikt från 25e våningen och sedan springa runt nya gator och kvarter utan att någon har den minsta susning om vem man är. Tydligen var det bra för då kunde jag plocka fram den jag säkert haft inom mig men inte våga släppa fram, nämligen känslan av att springa relativt fort och lätt.

Nästa utmaning blir Barcelona dit jag åker med tre andra som jag lärt känna från min egen löpargrupp Vinden mot kinden-Run 4 fun, och den fjärde lärde jag känna på Lidingöloppet 2012, så vi är ett glatt gäng och självklart hoppas jag på att springa med fin känsla.

Idag anmälde jag mig till världens största marathon, ett populärt lopp som går av stapeln i New York och ja, kolla själv

Lånade bilder från

hämta (3)

 

new-york-city-marathon

Congratulations! Your order is now complete.

Thank you for registering. You will receive an e-mail confirmation shortly.

Wohoo vad spännande och att få se New York. Så fantastiskt. Jag åker själv än så länge men hoppas givetvis att få sällskap av någon, även om den inte vill delta i loppet, men som den självständiga Johanna jag är så skrämmer det inte alls mig att resa ensam, och jag tror jag kommer att lära känna så mycket nytt folk också på vägen. Jag kanske träffar mitt livs kärlek, vem vet ? =)

Nu hoppas vi bara att jag kommer med, för jag angav min merit från Prag med halvmarathon på 1.25.33. Gränsen för att kvala in är för damer halvmara på 1.30 och marathon på 3.10. Eftersom jag gjort 3.10 lite drygt så valde jag att använda halvmarathon som seedningstid. Håller tummar för att jag får ett glatt email och min plan är ju att slå 3.10 på Stockholm mara i sommar . Vill alltid försöka tänka positivt och nu vet jag ju att jag har kapacitet .

int1

int

Träningen fortsätter att gå fint.   Den är precis vad jag behöver just nu och jag tror det är därför det går så lätt och att jag aldrig känner motstånd för att träna. Träningslusten finns alltid och svårigheten ligger i att träna annat, men jag krigar med det och nu när vintern kommit kan jag åka en del skidor som alternativ.

Joggade 7 km i morse tidigt innan resten av Luleås befolkning hunnit hämta posten och det var en skön känsla och väldigt avstressande och fint att börja dagen med detta. Nysnön knastrade gott under skorna och gav bra grepp. När jag skriver detta har jag precis kört mitt andra pass för dagen som blev 8 km blandad fart med totalt  4 km snabbt tempo i tröskelfart och en fart jag skulle önska jag håller på ett marathon. Visst går det tyngre på snön, men jag älskar ju vintern så det gör inte så mycket . Huvudsaken jag kan trippa fram på lätta ben och pricken över i: et var de styrkeövningar jag gjorde med utfallsteg, snöplankan och dips på en bänk med ett fluffigt snölager på som kylde genom mina aningen för tunna vantar av märket Noname. Dessa vantar måste vara de bästa vantar jag haft i höst för de kan jag både ha när jag löper och åker skidor om det inte är för kyligt. Kolla själv.

Dagen har gått i ett eftersom jag vikarierat som idrottslärare och haft hela 6 lektioner idag. Känner mig lite trött i bollen =)

Micke kom förbi och tog en prommis med Selma eftersom hon var med mig och joggade i morse och jag inte ville att hon skulle springa mer idag. Min underbara hund som ska opereras i slutet av veckan, helt ovetande och egentligen inte ens sjuk utan pigg som en nötkärna.   Men vilken matte vore jag om jag inte gjorde allt jag kan för henne så den lilla knölen skall därför bort så att vi, förhoppningsvis slipper fler besök i fortsättningen.

ADIOS

 

4 reaktioner på ”New York marathon 2014, anmälan completed

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s