Långpass, beslutsångest och fest! Short version!

Önskar er alla en fin helg. Min har börjat på bästa tänkbara sätt med ett långpass i arla morgonstund, som slutade på 24,5 km i minus 10 och en orangefärgad sol som kämpade över isen.

lööp2

Jag har guidat fram mina löparvänner på vägar där vi får uppleva vinterlöpningen när den är som bäst och hört knarret under fötterna. Mer utförligt inlägg med summering av min träningsvecka kommer i morgon. Är mer än nöjd med mina 32 km skidor och dryga 7 mil löpning.   Jag är glad, inifrån och ut och känner mig stark och lycklig och ser med glädje fram emot att börja min formtoppning mot 2014 års första lopp, Barcelona halvmarathon.   Följ med mig på min resa. More to come.

 

Igår lade jag upp två bilder på Facebook där jag behövd smakråd angående vad jag ska bära för topp på julfesten ikväll. Lila

lilaaa

eller röd?

röööd

Vilken tycker du? Hjälp mig välja. Båda topparna kommer från Nelly.

 

Kram från Selma och mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s